Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie.
Jedzie ktoś z Was ? Ja jade i moja dziewczyna (lepris) też.
Fajnie by było się z kimś z forum spotkać
Jak by mnie ktoś szukał to będę nie na XTZ (jeszcze) a na tej http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1998226 XJocie.
Nie żebym robił reklamę
Hmm niestety nie zalapalem się na pyrę. Byle za to na palukach i rajdzie kocich gór .
Do paluk nie porownoje bo to był rajd asfaltowy.
Sam rajd fajny , byli ludzie na trasie, atmosfera miła. Zadania typu rzutki, rozpoznawanie przedmiotów na macanego, pytania z wiedzy motocyklowej. Trasa niestety bardzo łatwa, sam przejazd nie był oceniany ( na kocich górach był fajny motyw ze spisywaniem licznika - cel:jak najmiej kmów nakulane ). Trasa zajęła gdzieś 3h licząc przerwę na kawkę. Także bardzo lajtowo. Potem miły zlocik, na którym było dużo wiecej ludzi niż na rajdzie. Generalnie Mohersi zastanawiają się czemu tak mało ludzi przyjeżdża, ja tez.
Komentarz