nie będzie tak żle są nowe prognozy
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
XI Spotkanie XTZ Club
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez orzelekNGI Zobacz postadobre pytanie!Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...
Komentarz
-
Zamieszczone przez piotr13 Zobacz postaI tak duch w narodzie ginie... Ja tam daję na 2oo nie ma innej opcji to tylko 300 km.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomek2071 Zobacz postaPo co wam kołdry, mam coś co was rozgrzeje do czerwoności [emoji2957]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- - - Zaktualizowano - - -
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaPiotr ma rację, kto jedzie samochodem ten pedał i ksiądz
Myślę Junak że może być podobnie jak w Bornym, tylko cieplej a przelotne deszcze bardziej intensywne. przeżyliśmy miejscówkę w cieknących namiotach przy 0 stopni , to tu będą luksusy.Ostatnio edytowany przez Pawloo78; 4828.
Komentarz
-
Planu przyjazdu nie ma. dajesz jak ci pasuje od 15.00 -do wieczora.Junak ma jakąś trasę na sobotę.patrząc na listę to miejscówka jeszcze jest i pewnie nawet w łóżku. Wpisz się jeszcze na listę żeby żeby Tomasz policzył gęby do wyżywienia
Tomek2071 jest organizatorem i możesz jeszcze do niego priv napisać. Ja z Tomkiem powinniśmy być na miejscu 15.00-15.30.
Komentarz
-
Zamieszczone przez stediuk Zobacz postaPanowie, jest jakiś plan przyjazdu, objazdówki? O której najlepiej się zjawić?
Są jeszcze jakieś miejsca do spania?
Tylko daj znać że jedziesz
tu masz numer do mnie 517858155
[COLOR="silver"]- - - Zaktualizowano - - - [/COLOR
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaPiotr ma rację, kto jedzie samochodem ten pedał i ksiądz
Jadę o 15-tej z Pragi to Znikopisa dojdę koło LegionowaPapacool
Komentarz
Komentarz