Siemanko Wilkasy was to by balety ja się składam w sensie Teresę jest masakra z gratami jak bym.mial sokoła nic nie ma A jak jest to ceny z kosmosu. Adaś myślę że wypadało by coś ogarnąć w centralnej Polsce może by stara ekipa wpadła. Pozdro
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
XI Spotkanie XTZ Club
Zwiń
X
-
Dla mnie propozycja Tomka jest git, no i co najważniejsze zgłosił się na ochotnika organizatora więc myślę to przesądza sprawęBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
podzwoniłem, popytałem... ech Mazury cud natury i domek za 200zł ciężko znaleźć. Z jakimś jadłem to już w ogóle ceny z kosmosu. Jeżeli Tomek jest w stanie coś znaleźć to przekazuję pałęczkę. A co z terminem? Bo to jest kluczowe do jakichkolwiek rozmów z ośrodkami bo już w moich okolicach dużo jest porezerwowanych.
Komentarz
-
Ale nie szczyp się że będzie 50 czy 60 za dobę, niech będzie i 100 z jedzeniem i stołówka żeby wszyscy razem mogli siąść w jednym miejscu.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
Komentarz