Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
No dobra, sprawa wyglada tak
Przy obsadzie 5 osób w domku , 2 śniadania 1 obiad
Koszt wychodzi -175zl
Zaliczkę w wysokości 30 procent musimy wpłacić do 29 kwietnia , resztę gotówką na miejscu
Myślę że jest ok. Proponuje robić pełną wpłatę Tomkowi żeby miał jak najszybciej na zaliczkę, zostały nie całe 2 tygodnie do terminu. ( a my tez będziemy już mieli na miejscu problem z głowy ). Jeśli nie ma sprzeciwu w tej kwestii , to proszę Tomasza o wysłanie na priv danych do przelewu.
rok temu tez tak było , nie wychodziło aż tak dużo. pamiętam że najwięcej nabite było w domku u Junaka. I niech się nie tłumaczy że to dziewczyny , że suszarki itp.. heheheheh , pewnie miał jeszcze włączony kocyk elektryczny
a tak serio to wychodziło średnio 15-20zł na domek , ale kilowat był chyba po 85groszy.
Tomasz , dawaj na priv dane do przelewu
Kasy już wpłynęło ponad to co miałem wpłacić jako zaliczkę
Dziś przelałem to co miałem, czyli zaliczka już wpłacona , czekam na resztę wpłat
jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to niech się nie zastanawia tylko zapisywać się chłopaki !!
Co do kajaków to w ośrodku są do dyspozycji gości i można pływać gdzie się chce , ale jeśli byśmy chcieli konkretną trasę to nie zawożą na miejsce startu,
wtedy musimy skorzystać z firmy która się tym specjalizuje, co też nie jest problemem, wszystko zależy od nas
Poszukałem trochę w necie i znalazłem najlepszą pogodę w Brodnicy i okolice.
Możemy ją sobie zamówić , ale trzeba zapłacić. Modne są teraz zrzutki na wszystko , więc proponuje przelewać datki co kto może do mnie a ja już wszystko ogarnę. Oczywiście jak się nie sprawdzi gwarantuje na spotkaniu zwrot kasy. IMG_20190505_100925.jpg
Komentarz