Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Idąc za pomysłem Pawła, logo na przodzie koszulki będzie takie:
[ATTACH=CONFIG]26539[/ATTACH]
Na tyle logo klubowe.
Bez wyrazu "super" jest bardziej uniwersalna.
Może być?
Jak się nie ma co sie lubi , to sie lubi co się ma!!!
A tak serio ,to gitara. nie ma co więcej kombinować bo zostały 3 tygodnie.
I będzie też grafika na koszulce pasować do tego co zrobiła dla nas moja drukarnia w prezencie.
Do osób z listy wysłałem numer konta do wpłacenia zadatku na wyżywienie. Tak jak pisałem wcześniej zorganizujemy 2 śniadania (sobota i niedziela) i obiadokolację w sobotę w związku z czym: 20 + 20 + 30 = 70 zł za osobę
Wpłaty będę zaznaczał na liście.
Ostatnio edytowany przez AdamB; 2501.
Powód: matematyka :)
no to jest niezły plan, teraz objedziesz to na złocie możesz dać swobodnie w ... no bo trasa już zaliczona
Trasa objechana, stopień trudności według mnie to 3 w skali do 10
Jest trochę asfaltów, bo te trudno ominąć w centralnej Polsce, fajne przeloty przez pola, trochę piasku itd.
Leci ktoś na złot z północy A1 , ja mam zamiar wystartować z Bydgoszczy koło 11.00 . (muszę jeszcze zaliczyć na chwilę Solec Kuj.) i tak powiedzmy koło 12.00 wpaść na A1, i po setce zjechać na Łowicz i dalej do mety. Przed bursztynową ma jeszcze dołączyć Ducze. 2019-09-14.jpg
Ja jadę ofikiem z Kielc, wyjeżdżam ok 15, wiec dojadę pewnie na wieczór
jeśli ktoś może nas (Ja + 2) przyjąć do domku z prysznicem, to jako kobiety będziemy wdzięczne
Ja jadę ofikiem z Kielc, wyjeżdżam ok 15, wiec dojadę pewnie na wieczór
jeśli ktoś może nas (Ja + 2) przyjąć do domku z prysznicem, to jako kobiety będziemy wdzięczne
Ilość chętnych do miejsc z prysznicem tak na styk, znając życie ktoś i tak nie dojedzie to myślę że się napewno bez problemu załapiecie.
Komentarz