Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ognisko u Bartasów - 30.07-1.08.2010

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ognisko u Bartasów - 30.07-1.08.2010

Serdecznie zapraszamy na ognisko odbywające się w Cierpicach pod Toruniem. W planie obowiązkowo ognicho do późnej nocy (albo wczesnego rana) i doborowe towarzystwo. Dla chętnych jakaś traska krajoznawcza lub też endurzenie po okolicznym lesie. Termin - 30 lipca - 1 sierpnia. Kto chętny niech przyjeżdża.
    No heaven... no hell... only motór i Bartas

No ja jestem bardzo chętny, czy można przyjechać z namiotem, aby po konsumpcji złożyć ciało kulturalnie do snu.

Komentarz

Tylko i wyłącznie z namiotem, bo to trwa od piątku do niedzieli
      sigpic
      "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

kto wie może tym razem uda mi się do was dotrzeć

Komentarz

Też się nad tym zastanawiam
          "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zamieszczone przez Bartas Zobacz posta
            Tylko i wyłącznie z namiotem, bo to trwa od piątku do niedzieli
            W takim razie możecie na mnie liczyć, będę z piatku na sobotę.

Komentarz

Zamieszczone przez Laguna Zobacz posta
              W takim razie możecie na mnie liczyć, będę z piatku na sobotę.
              Yeee chociaż ktoś
              Czy ktoś jeszcze się odważy??
              No heaven... no hell... only motór i Bartas

Komentarz

Chyba powinienem pisać w temacie Ognicho u Bartasów ale zamierzam przyjechać DL 1000, na razie jeszcze za wcześnie, żeby o tym pisać "na pewno"...
                Ostatnio edytowany przez rychu; 16.

Komentarz

Może w końcu ja
                  --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Lukass, Ty nigdy się nie zjawiasz...
                    sigpic
                    "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Po raz trzeci organizujecie, więc do trzech razy sztuka, w końcu się wybiorę
                      --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

5 raz, o ile dobrze licze

Najwięcej Tenerek- całe 5 było rok temu
                        sigpic

Komentarz

Mam nadzieję, że razem z Agnieszką tym razem uda nam się doczołgać

Komentarz

no dobra kolejny zlot tenery u bartasów tym razem nie zawiedziemy

Komentarz

Zamieszczone przez rychu Zobacz posta
                              Chyba powinienem pisać w temacie Ognicho u Bartasów ale zamierzam przyjechać DL 1000, na razie jeszcze za wcześnie, żeby o tym pisać "na pewno"...
                              Rychu, jeżeli Ci się uda, to będą 2 szt DL 1000 na ognisku
                              sigpic

Komentarz

Pracuję...
                              X