Pięknie sklep termin ośrodek spoko w galancie
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
XIII Zlot XTZClub 22-24 maj 2020
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tak jak pisałem wcześniej, wszystko zaklepane.
Zrobie nowy temat w sprawie listy itp... żeby nie mieszać , a ten zostanie do spraw organizacyjnych , głupich i tych mądrych pytań itd...
Rezerwacje zrobiłem na 20 os. (4 domki 5-6 osobowe) z opcją domówienia miejsc -kolejny domek.
Zdobiłem to z dwóch powodów. Pierwsze -zabezpieczam się na 100% obłożenie, a po drugie rezerwacja teraz na mniej osób oznacza mniejszą zaliczkę do wpłacenia.
Koszt tak jak pisałem wcześniej : za nasz standardowy pakiet to 195zł + ( 5zł , na alkochol dla organizatora hehehea tak serio to proponuje wszystko zaokrąglić do tych 200zł i i a te 5zł od każdego przeznaczyć na nowe flagi klubowe , tak jak rozmawialiśmy we wrześniu)
Sniadanie -bufet 8.00-9.00 do ustalenia
obiad/obiado-kolacja do godziny 17.00
wyposażenie domków widzieliście na stronie , są jakies grzejniki.
prąd/klimatyczne wliczone już w cene
jest sprzęt pływający , ale to już każdy indywidualne
jest opcja ogniska , ale trzeba małą zrzutkę zrobić na przygotowanie drewna . ale jest jeszcze opcja płatna 21zł na głowę i to już oni organizują wszystko ( drewno,ognisto ,wędliny , pieczywo itp...)
JakaÅ› kawiarnia i sklepik na terenie .
Co do rezerwacji i wpłat. Ogólnie mają przyjęte że od rezerwacji jest 2 tygodnie na zaliczkę, ale ugadałem że mamy czas prawie do końca marca. Tak więc chciałbym żeby wpłaty robic odrazu pełne. ja szybciej uzbieram na zaliczkę ( a nie mam zamiaru płacić z własnych ) wy macie już problem z głowy . A wiadomo że lista pewnie jak zawsze dopiero ruszy w ostatnim miesiącu.
Jak coś mi się jeszcze przypomni , to będę informować . Jak by co to też pytać.Ostatnio edytowany przez Pawloo78; 4828.
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaDawaj nr konta. Dopisz się do listy , a ja na koniec dnia hurtowo do wszystkich zapisanych wyślę na priv.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Trusek Zobacz postaZlon xt660 kest obok w tym samym terminie.
kolega był zainteresowany i miał zapodać temat integracji u siebie na forum żeby chłopaki się wypowiedzieli. no i narazie czekam na odpowiedź . z tego co śledzę na xt660 , to narazie nie zapodał tematu i naszej propozycji . poczekamy - zobaczymy.
- - - Zaktualizowano - - -
Zamieszczone przez Jamjam Zobacz postamożna do Was dołaczyć tak z ulicy ?
Na ognisko z własna butelka i stekiem
Nie rezerwuje niczego bo nie wiem jak i co z czasem wolnym itp.
Czy to taka impreza zamknięta ?
Komentarz
-
Zamieszczone przez WD40 Zobacz postaWitam.
A taki stary, siwy, nieumiejący jeździć i zupełnie nietowarzyski (abstynent)
i nowicjusz
to może na ten wasz zlot przyjechać?Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
Komentarz