Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ktoś sie wybiera? Jako że mam tam rodzinę to wpadnę w sobotę, jakby ktoś jechaÅ‚ z Lublina to lecę w sobotę rano jak będzie pogoda, razem zawsze raźniej...
Strona koncertu Last.fm dla XII Motopiknik "Free Group Panther" w Boisko (Komarówka Podlaska) w dniu 2 lipca 2010. Omów występ, zdobądź bilety na koncert, zobacz kto uczestniczy, znajdź podobne wydarzenia.
Ja też mam zamiar się wybrać bo jade do teściowej do radzynia na weekend a z tamtąd to rzut beretem
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
To wybiera się ktoś z wawy w sobotę rano? Ja planuję wyjazd między 8 a 9 rano, jak ktoś chętny to zapraszam zawsze to w kilku raźniej.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Właśnie...
Ja zapiłem ze znajomymi w sobotę przed zlotem i miałem mini zlot u siebie na podwórku. Wódeczka, ognisko, ktoś z wydechu postrzelał, ktoś w zamkniętą furtkę wjechał
Spotkałem Doktora i małego Jacka (jeśli ktoś kojarzy) w niedzielę wieczorem. Mówili, że było mniej maszyn niż w zeszłym roku, za to gapiów za płotem na maxa.
--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Przepraszam na razie za brak relacji ale kolega mihaz był trochę niedysponowany do tej pory i nie mam zdjęć jeszcze ale ogólnie wszystko było ok oprócz deszczu. Co pół godziny lało a zaraz potem upal 30st na słońcu. Niby dobrze bo nie kurzyło się za bardzo ale słońca już i deszczu miałem dość. Wróciłem do Radzynia ok 21ej. Szkoda że nie było więcej kolegów z forum można było zobaczyć kilka czanuchowych motorów a st tylko dwie, moja i michała.
sigpic
Komentarz