Czyli ustalamy że składka 100zł a to co zostanie idzie na forum.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot 2021 "NA WZGÓRZU" Gaj-Grzmięca 21-23.05.2021
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Pawloo78 Zobacz postaZa wyżywienie miało być 83-85zł z tego co pamietam, tak więc proponuje dać pełne 100zł . Tomek jak już rozliczy się za kuchnię to resztę przekazać może na obsługę naszego forum. Powinno styknąć , a i od razu wszystko z głowy, a nie latanie za kasą bo nie mam drobnych czy mam kasę w plecaku i przyniosę zaraz itp...
Co do samego obiadu to jestem za tym żeby był troszkę później, może nie jak w Zamrzenicy (Choć akurat ostatnio dobrze , bo chłopaki się jeszcze załapali na wyżerkę) ale może 15.00-16.00???. jak ktoś będzie chciał zwiedzić okolicę to nie będzie musiał gnać na obiad...
wyżywienie to 84 zł jesli zaokrąglimy do 100 to zostaje nam 16 zł od łba, to nam daje 832zł to nawet zostaje na węgiel do grilla
Teraz wypowiedzcie się czy wam to odpowiada
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomek2071 Zobacz postaTeraz wypowiedzcie się czy wam to odpowiadaPzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomek2071 Zobacz postaSzybka reakcja -to lubięBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez tomek51882 Zobacz postaHej!
Można tam do was wpaść na chwilę? Mam trochę ponad 100km to mógłbym się przejechać i przywitać
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bulbulator Zobacz postaPomysł ze składką jak dla mnie bomba.
A teraz jeszcze pytanie trochę z dupy. Będę pierwszy raz na spotkaniu forumowym. Dojadę pewnie gdzieś w piątek wieczorem. Do kogo mam się zgłosić?Co mam ze sobą wziąć? Oprócz pakietu powitalno integracyjnego%%?
- - - Zaktualizowano - - -
a potem to już tylko walka o przetrwanie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomek2071 Zobacz postaObliczyłem że nie licząc kobiet będzie nas 52 forumowiczów
wyżywienie to 84 zł jesli zaokrąglimy do 100 to zostaje nam 16 zł od łba, to nam daje 832zł to nawet zostaje na węgiel do grilla
Teraz wypowiedzcie się czy wam to odpowiada
Komentarz
Komentarz