Mi jest wszystko jedno gdzie, ale poczatek maja moze byc slaby - pierwszy wypada w sobote, trzeci w poniedzialek, wiec pewnie duzo ludzi bedzie mialo wolne 1-9 maja, wiec ewentualnie 15-16 jest dla mnie sensowna opcja, jesli nie ten 22-23...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot 2021 "NA WZGÓRZU" Gaj-Grzmięca 21-23.05.2021
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez qpcio Zobacz postaMi jest wszystko jedno gdzie, ale poczatek maja moze byc slaby - pierwszy wypada w sobote, trzeci w poniedzialek, wiec pewnie duzo ludzi bedzie mialo wolne 1-9 maja, wiec ewentualnie 15-16 jest dla mnie sensowna opcja, jesli nie ten 22-23...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Trusek Zobacz postaCzwmu chodzi mi o centralna polske bo więcej osob moze byc na zlocie z calej polski pozdro
Te Kujanki fajna sprawa, jeszcze tam nas nie było.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez znikopis Zobacz postaCo to za przyjemność jechać blisko na zlot ?
Komentarz
-
Zamieszczone przez znikopis Zobacz postaAle zlot musiał by być w CzęstochowiePzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde
Komentarz
-
Zamieszczone przez znikopis Zobacz postaCo to za przyjemność jechać blisko na zlot ?
Kolega Z tak robiJeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomek2071 Zobacz postaDobra zróbmy w Warszawie na stadionie narodowym
PS. To ja bym przyszedl na piechote...Pzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde
Komentarz
Komentarz