w tym roku z racji tego że prawie 3 razy z rzędu ogarniałem spotkanie, to miałem postanowienie że teraz nie wypowiadam się itp... czekam kurna na gotowaca... ale kurła , no nie mogę!!!... prawie jak zawsze ... ankieta tego, ankieta tamtego, czego innego i jeszcze ankieta czy robic ankiete...i wkońcu cos ustalone będzie na wiosnę 2025 roku. daty twarde były ustalone po to żeby już nie tracić czasu , nie mieszać i nawet za kilka lat jak dozyjemy wiedzieć że przedostatni weekend maja i września w 2030 roku mam zajęte bo jade na zlot... zawsze komuś coś będzie nie pasowało z datą danego roku , a bo wypadek losowy, albo wesele czy jestem członkiek jeszcze innego klubu i tam już ta sama data zaklepana od dawna ( bo inni nie robia ankiet tylko już robią rezerwację i zapisy na miejsca) ... miało nam to ułatwić rozpisanie własnego kalendarza , a nie komplikować. JA twardo jestem za 21-23 maja jak to było ustalane wcześniej, a nawet już mam zarezerwowany termin na wrzesien żeby nic innego nie planować. czy my musimy sobie tak zawsze utrudniać.
Rok temu na wiosnę jak zaczeli cos otwierać to była szybka piłka ...zadzwoniłem do Junaka... Marcin jedziemy do Gaj-grzmięcy tego i tego dnia...pewnie , wrzucaj na forum... kurna i za miesiąc się spotkaliśmy. Nikt nie marudził że data nie , albo że znowu to samo miejsce , kto mógł to był , a komu nie pasowało to nie był.
Masz datę to już problem z głowy z szukaniem ośrodka... a tak to bo terminy zajęte , albo wybierać datę pod ośrodek ... miejsce ta sama bajka ... może wybrać rejon gdzie nie ma żadnego klubowicza w promieniu 200km to nik nie będzie miał pod nosem.
A może tak wkońcu jakiś chętny na organizatora bo jak narazie to widze że nikt się nie wychyla. Data jest , tylko miejscówka , pełen pakiet , bez dziadowania i szukania na Pyszne.pl bo taniej ... lista , zapisy , pełne wpłaty bo to się najlepiej sprawdza i dziękuje , widzimy się na miejscu...
jak kogoś uraziłem to sorki ... twardym trzeba być
Rok temu na wiosnę jak zaczeli cos otwierać to była szybka piłka ...zadzwoniłem do Junaka... Marcin jedziemy do Gaj-grzmięcy tego i tego dnia...pewnie , wrzucaj na forum... kurna i za miesiąc się spotkaliśmy. Nikt nie marudził że data nie , albo że znowu to samo miejsce , kto mógł to był , a komu nie pasowało to nie był.
Masz datę to już problem z głowy z szukaniem ośrodka... a tak to bo terminy zajęte , albo wybierać datę pod ośrodek ... miejsce ta sama bajka ... może wybrać rejon gdzie nie ma żadnego klubowicza w promieniu 200km to nik nie będzie miał pod nosem.
A może tak wkońcu jakiś chętny na organizatora bo jak narazie to widze że nikt się nie wychyla. Data jest , tylko miejscówka , pełen pakiet , bez dziadowania i szukania na Pyszne.pl bo taniej ... lista , zapisy , pełne wpłaty bo to się najlepiej sprawdza i dziękuje , widzimy się na miejscu...
jak kogoś uraziłem to sorki ... twardym trzeba być
Komentarz