Siemanko moze czas kombinować z wiosennym zlotem xtz jak macie jakies pomysly co gdzie kiedy to proponuje cos zacząć działać Pozdro
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot 2021 "NA WZGÓRZU" Gaj-Grzmięca 21-23.05.2021
Zwiń
X
-
Kiedy to chyba wiadomo... jak to było ustalane przez Radę Starszych...hehehe na zlocie u Adama , zloty zawsze w przedostatni weekend maja i września (ostatniego w Zamrzenicy sie nie trzymaliśmy z datą z wiadomych powodów) . Tak więc wiosenny w tym roku wypada 21-23 maja i to powinno być juz po za tematem. Co do miejsca to już może wkońcu jakieś centrum ... Baciar coś gadał że może MRU załatwić , ale on to nie często tu bywa... no ludziska ... trzeba szybko załatwiać bo jak już wszystko ruszy to może byc problem z miejscem. Wiem że chłopaki z XT660 już od jakiegoś czasu ogarniają zlot wiosenny i mają już zapisy na miejsca.
-
Przez przypadek usunąłem moje wcześniejsze wpisy. Dlatego wklejam ponownie miejsce o którym wspomniałem.
Kujanki
Znajdują się tam 2 ośrodki z większą ilością domków, oprócz tego są liczne pojedyncze domki z możliwością wynajęcia. Ośrodki coś na styl Zamrzenicy, lecz nie ma tam żadnej stołówki. Miejsce o tyle fajne , że jest czyste jezioro, możliwość wynajęcia sprzętu pływającego. W okolicy lasy , w dalszej liczne jeziora i trasa TET która przebiega właściwie przy drugim krańcu jeziora.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Trusek Zobacz postaCzwmu chodzi mi o centralna polske bo więcej osob moze byc na zlocie z calej polski pozdro
Gdyby jednak taka opcja została wybrana, czytaj Jeziorsko to mam ścieżki wzdłuż Warty.
Komentarz
Komentarz