Ile za niego zapłaciłeś? Też jestem na podobnym etapie i również wpadł mi w oko ten model.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakie buty- opinie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ArturS Zobacz postaJeśli mam być zadowolony, to zapłaciłem tyle ile powinienem Tak sobie liczę w głowie, to jeżdżę na sobie ze sprzętem wartym więcej niż cena giełdowa teresy
A tak z ciekawości jak opiszesz butki? czy to są srs?
Komentarz
-
Ja mam starszy model. Jedyne co mi przeszkadza, to nieodpowiednie do nich nakolanniki Poza tym po zaimpregnowaniu nawet jak myłem w rzece motocykl przez kilkanaście minut, to nie puściły nic do środka. Zaczęły przepuszczać dopiero w Gruzji, bo... nalało się górą (dziurawa w kolanie przeciwdeszczówka), poza tym warto jednak byłoby trochę częściej je impregnować. Wygoda wypas, bezpieczeństwo nie testowane. Albo i testowane, tylko o tym nie wiem, bo kostki całe. Nie mam się do czego przyczepić.
Komentarz
-
Te Sidi crossfire to chyba najlepsze jakie są w tej klasie, chciałem je bardzo kupić po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii, ale jak to czasami bywa, kupiłem przy "okazji" Vanucci vtb9, są super, ale nie nadają się do typowego offa, za miękkie.
Podobnie ma się sprawa z Formą Adventure, nie uchronią kostki, są mięciutkie jak poduszeczka...
Także Artur, dobry wybór!!
Komentarz
-
Kupiłem chińskie z Jula
Za 300 PLN nie spodziewam się fajerwerków, mają przewiewność kalosza ale jako budżetowa opcja powinny dać radęCoś mi za bardzo błyszczy, żeby chciało jeździć...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mondo Cane Zobacz postaKupiłem chińskie z Jula
Za 300 PLN nie spodziewam się fajerwerków, mają przewiewność kalosza ale jako budżetowa opcja powinny dać radę
Daj znać jak się sprawują i zabezpieczają nogę.
Może jako kolejne tylko w cięższy teren zakupię takowe.
Komentarz
-
Pablo nic nie poradzę na to, że zarówno na opakowaniu jak i metce jak byk, dużą czcionką nadrukowano PRC. Nie przesadzając miałem silne poczucie w pierwszym kontakcie, że te wszystkie napisy mówią "Proudly made in China"
A wracając do samych butów - są czarne, kompletnie nieprzewiewne, para waży ponad 4 kilogramy i muszę coś zrobić z dźwignią zmiany biegów i hamulca. Wczoraj dwie godziny od nowa uczyłem się jak się jeździ motocyklem posiadanym od dwóch lat. Lewy staw skokowy jeszcze dziś czuję
Poza tym uszyte równo, odlewy gumowe i PVC trzymają symetrię i proporcje, but sam w sobie jest wygodny, rozmiarówka (długość wkładki) zgodna z rzeczywistością, ma aluminiowe klamry z paskami na obrotowych mocowaniach, można spodnie nosić zarówno na jak i wewnątrz buta.
Aha jeszcze jedno - kolejne buty w tym stylu kupie jednak z tradycyjna, szytą podeszwą - mógłbym chociaż biegi zmieniać jak człowiek rantem buta a nie uskuteczniać jakąś ekwilibrystykę na dwóch kołach.
Na razie tyle - dalsze testy w weekend.
Krzychu - wojskowe są świetne do chodzenia i biegania. Po tym co wczoraj widziałem u kierownika GS'a chcę mieć jak najlepsze zabezpieczenie stóp.
- - - Zaktualizowano - - -
A i jeszcze taki rodzynek dla hmm nie wiem kogo, kowbojów?
ALPINESTARS SUPERVICTORY.jpg
I wracam do czytania na temat jak zmieniac biegi w butach crossowychOstatnio edytowany przez Mondo Cane; 3348.Coś mi za bardzo błyszczy, żeby chciało jeździć...
Komentarz
Komentarz