Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
osobiścbie wolałbym tego nie sprawdzać, ale moim zdaniem chodzi o to, żeby szarpnięcie przy starciu daszka z glebą, oddało energię na śrubki (daszek swobodnie wtedy odlatuje), a nie na kręgosłup szyjny
Sprawdzę te śrubki modelarskie. Mogą mieć mniejszy łebek, ale podkładka powinna załatwić sprawę.
No więc w kwestii śrubek plastikowych do daszki itp w Hornecie - kupiłem w sklepie modelarskim nylonowe
10 szt za 10 zł. Trzeba tylko je przyciąć. Przy 20 zł za 3 szt plus przesyłka za ori wychodzi git. Są tylko mniej kruche niż tamte.
Wyglądają tak: DSC_0365.jpgDSC_0364.jpg
Kupiony O'neal Sierra II Circuit - pochwalę się jak pojeżdżę, na razie jeden minus - brak nacięć w styropianie pod interkom - czyli DIY . Z drugiej strony jedyny garnek który pasował na mój "posępny czerep" (przymierzane: Nexx XD1, Shoei, Nolan - wszystkie te trzy firmy robią na jajowate głowy, jak ktoś ma okrągłe wiadro to O'neal pasuje) - z założenia chciałem dualsporta z szybą i blendą.
Jak już odkopaliście to i ja dodam że mam commandera i jak na razie jest przezajebisty. W sumie to musi być jak już wziąłem tą najdroższą wersję
Cześć,
mieliście może styczność z Klim Krios Pro?
Podobno wentylacja oraz waga są świetne, rozważam go oraz Horneta ADV (mam je praktycznie w jednej cenie) i szukam opinii.
Cześć,
mieliście może styczność z Klim Krios Pro?
Podobno wentylacja oraz waga są świetne, rozważam go oraz Horneta ADV (mam je praktycznie w jednej cenie) i szukam opinii.
pierwszy post i już wrzucasz produkt.....może na pierwszy post spróbuj się przedstawić w odpowiednim dziale
Cóż mamy chyba różne definicje "wrzucania produktu", gdyż tu zapytałem o opinie wzgledem dwóch konkretnych modeli, które rozważam.
Konto założyłem 3 lata temu, wtedy się nie przywitałem, a teraz po tak długim czasie zwyczajnie o tym zapomniałem, choc ze spora częścią forumowiczów miałem okazje zrobić to osobiście na ostatnim zlocie w Zamrzenicy.
Cóż mamy chyba różne definicje "wrzucania produktu", gdyż tu zapytałem o opinie wzgledem dwóch konkretnych modeli, które rozważam.
Konto założyłem 3 lata temu, wtedy się nie przywitałem, a teraz po tak długim czasie zwyczajnie o tym zapomniałem, choc ze spora częścią forumowiczów miałem okazje zrobić to osobiście na ostatnim zlocie w Zamrzenicy.
Ok, sorki ale tak to wyglądało. Przepraszam za pomyłkę........ale ktoś musi być czujny
Komentarz