Mam już wszystko poza spodniami, możecie mi doradzić z doświadczenia co jest w nich ważne, ja chciałbym takie w miarę normalne, nie obcisłe z wieloma kieszeniami w których da się chodzić nie wyglądając jak kosmita. Coś jak bojówki tylko z walorami odpowiednimi na moto.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Spodnie
Zwiń
X
-
Oczywiście regulowany pas, nogawki z możliwością poszerzenia (wszysty suwak), dośc długie by nie podwiewało podczas jazdy, ochraniacze na biodra, kolana (patrz by przy zgiętej nodze były w odpowiednim miejscu), wywietrzniki to podstawa, ewentualnie szelki. Może być też bajer w postaci odpinanych nogawek.
O membranie, el. odblaskowych i ocieplinie nie wspominam nawet.--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
Ja chyba też będę musiał zmienić spodnie. Stare wogóle już nie zatrzymują wody, leje sie jak... i swoją drogą są za dużeJa raczej będę celować w texy niższych półek, np Ozone. Mam ich kurtkę i jest dosłownie zaje... dobra
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
co sądzicie o tych spodniach? http://www.allegro.pl/item933696486_...ki_rozm_l.html, będę wdzięczny za opinie
Komentarz
-
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Kwestia taka, czy po ubrani i przejechaniu kawalka drogi będzie się ze mnia lało? Czy też to oddycha w miare jakoś?sigpic
Komentarz
-
Ale jak wypinana? Podpinka?sigpic
Komentarz
-
Nie, Membrana wypinana.
Aby kurtka/spodnie były praktyczne i można było w nich jeździć w różnych temperaturach podpinka i Membrana muszą być wypinane.
Jak jest ładna słoneczna pogoda jedziesz sobie w samej kurtce/spodniach, a Membrane masz w kuferku lub plecaku, wpinasz ją tylko kiedy zapowiada się deszczyk.
Ja przetestowałem już kilka różnych spodni i dopiero pełne wpięci Membrany daje jako taki komfort latem ( brak efektu mokrych gaci).
Moim zdnaniem bardzo ważny jest także kolor - nie polecam całych czarnych ubrań.
Komentarz
Komentarz