Witam mamy kaski wyposażone w 3 n-comy b5 i za chiny nie możemy się połączyć... 2 łączą się bez problemu. Instrukcja jest tak beznadziejnie napisana że nic z niej nie wiem. Jaki zasięg osiągają te urządzenia bo nasze rozważają się już przy około 50 m a producent podaje 500. Pomożecie?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
N-com b5 parowanie
Zwiń
X
-
Jeśli komus to pomoże n-comow nie można używać w trybie konferencji, ogólnie urządzenie oceniam na 6/10 plus za parowanie z telefonem i mocowanie do kasku, trzymanie baterii, jakość dźwięku. Ogromne minusy za brak trybu konferencji, zasięg fatalny, urządzenia gdy zobaczy tylko zakręt traci kontakt z drugim (urządzenia muszą się "widzieć") podsumowując nie wybrałbym tego urządzania jeszcze raz na podróże w większym gronie na 2 osoby jest w miarę lecz cena nie adekwatna do parametrów. Temat można zamknąć chyba ze ktoś coś ma do dodania ciekawego
-
Zawsze się zastanawiałem po co takie badziewie ale w tym roku się przekonałem że jednak czasem może się przydać.
A na jednym moto jak się spisuje?Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Na jednym moto to możesz sobie muzyki słuchać z telefonu czy gadać przez telefon, albo sparować z jakąś nawigacjątakie słuchawki za 800 zł
jakość dźwięku jest dobra samo połączenie jeśli już jest to brak szumów. Ja używam tego ze znajomym jak jeździmy wiadomo komunikacja dobra sprawa, 2 dni wytrzymało bez ładowania.
Komentarz
-
Zamieszczone przez slavvo Zobacz postaNa jednym moto to możesz sobie muzyki słuchać z telefonu czy gadać przez telefon, albo sparować z jakąś nawigacjątakie słuchawki za 800 zł
jakość dźwięku jest dobra samo połączenie jeśli już jest to brak szumów. Ja używam tego ze znajomym jak jeździmy wiadomo komunikacja dobra sprawa, 2 dni wytrzymało bez ładowania.
Pzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde
Komentarz
-
Zamieszczone przez qpcio Zobacz postachyba raczej Marcinowi chodzi o gadanie z pasazerem w czasie jazdy...Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaA na jednym moto jak siÄ™ spisuje?
Zamieszczone przez tadzik Zobacz postaJa mam z alli bez wyświetlacza i działa między 4 użytkownikami, sprawdzone. Zasięg jest ohohoooo, gościa nie widać a gadać można. Nie można gadać w kilka osób naraz, tylko pojedynczo 1 na 1.
IMG_20170823_131914.jpgOstatnio edytowany przez slavvo; 4725.
Komentarz
-
Możesz mieć inne, są bardzo podobne które nie obsługują trybu konferencji sprawdź czy wygląda tak samo ? Żeby się połączyć o ile dobrze pamiętam jeden użytkownik jest łącznikiem i do niego trzeba sie podłączać. Zaraz poszukam pudelka wstawie foto
IMG_20170823_153223.jpg
IMG_20170823_153244.jpgOstatnio edytowany przez slavvo; 4725.
Komentarz
Komentarz