Oczywiście że można na przód i na tył, tylko dętki muszą być w środku.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakie opony są najlepsze do XT i XTZ? Opinie, oceny, zestawienia....
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez warm Zobacz posta
Pozdrawiam
Żeby być motocyklistą, nie wystarczy benzyna w żyłach. Potrzebny jest jeszcze olej w głowie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaJak nowe to dobre, max do 3 lat a potem to już plastik. Ogólnie drogie opony.
Komentarz
-
Ja zamówiłem dzisiaj w Inter Carsie Dunlopy Trailmaxy 688 złociszy za kpl. Odnośnie pytania jaki wzór tych Trailmaxów to konkretnie takie: http://www.google.com/images?q=tbn:4...Qe-Mg1EEnMO_0=
Jeśli można wiedzieć czy coś wiesz czego ja nie wiem a powinienem bo jak coś nie teges to mogę z nich jeszcze zrezygnować, mam jeszcze alternatywę w Heidenauach K-60 o ponad stówkę tańszy kpl
Te Trailmaxy do nabycia w Olsztyńskim Inter Carsie w dziale motocyklowym 688 zł kpl. w piątek zamówiłem a w sobotę już były ale nie miałem jak pojechać po nie do Olsztyna więc odbiorę w poniedziałek jak będę w pracy.
Komentarz
-
Na k60 uważaj, ostatnio się nadziałem na przebitą, za promocyjną ceną. Tutaj więcej . Przynajmniej zobaczyłem jak wyglądają k60 i teraz bym jej nie wziął bardzo oddalone od siebie płaty bieżnika. W Shinko e705 wygląda to dużo lepiej. Na oponach nie ma co oszczędzać. Zostań przy dunlopach i wyważ u Walesiaka.
Komentarz
-
Coś czytałem kilka dni temu było to opisane. Jak bym brał te K-60 do przez sklep na Mazurskiej, chłopaki uczciwie podchodzą do biznesu i ciemnoty nie wciskają ale jednak wybrałem te Trailmaxy. W tej chwili mam jeszcze założone w motku Pirelki Scorpion MT-90 ale zjechałem je do końca a na nowe mnie nie stać, szkoda dobre były.
Komentarz
-
Zamieszczone przez robkrikonkretnie takie: http://www.google.com/images?q=tbn:4...Qe-Mg1EEnMO_0=
pzdr, Adamsigpic
Komentarz
-
Te shinko e705 to nawet spoko opony za taką cenę, tańszych nie znajdziesz i spokojnie się wyważają, problem tylko taki że w małej teresie na asfalcie wytrzymują 5tys km, do dużej bym nie założył na tył bo jeszcze wcześniej by się skończyła, pogadaj z trocinem on miał takie gumy w małej teresie więc więcej o nich może opowiedzieć.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Mialem te Shinko nówki, oponki tanie i fajne, ale... tył szybko schodzi, bardzo szybko... fakt, ze jezdzilem jak jezdzilem i nie oszczedzalem ich, ale myslalem ze wytrzymaja dluzej, tyl po sezonie byl juz do wymiany... przod jeszcze spokoEnduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
Komentarz
-
Zamieszczone przez trocin Zobacz postaMialem te Shinko nówki, oponki tanie i fajne, ale... tył szybko schodzi, bardzo szybko... fakt, ze jezdzilem jak jezdzilem i nie oszczedzalem ich, ale myslalem ze wytrzymaja dluzej, tyl po sezonie byl juz do wymiany... przod jeszcze spokoOdważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Loud pipes save lives...
https://picasaweb.google.com/108651862641483365846
Komentarz
-
Na początku ubiegłego sezonu PIRELLI MT 60 dokonały żywota więc założyłem komplet opon Heidenau k60. Była to dobra decyzja! Zrobiłem na nich ok. 9000km w różnych warunkach pogodowych i różnym terenie (20% bezdroża, 80% asfalt) i myślę że jeszcze przyszły sezon wytrzymają. Te zjechane MT60 powyżej 80km/h to dosłownie czaszki o oczach na każdym zakręcie, cóż guma się starzeje i robi się plastik.
Komentarz
Komentarz