tylko sprawdź czy 130 zmieści się w wahaczu bo pamiętam że odkupiłem od kogoś oponkę (nie pamiętam szerokości) i musiałem bratu sprezentować
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakie opony są najlepsze do XT i XTZ? Opinie, oceny, zestawienia....
Zwiń
X
-
Mitas E 09 jest wzorowany na T63 i na cieżkie błoto faktycznie są lepsze kostki ale daje radę i w terenie jest trochę lepszy od TKC ,na C02 nie jeżdziłem opinii nie mam ale wygląda ,ze na czarnym szybko się skończyJeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...
Komentarz
-
tak mi wytrzymal bridgestone tw301 a te kostki mefo zadziwiajaco dlugo pojezdzily i na mokrym tez nie bylo zle. To moze zaryzykuje zestaw tego michalka na przod co mam i c02 na tyl. zobaczymy co z tego bedzie. Cena na tyle dobra ze bedzie mozna wymienic jak sie szybko skoncza bo za michalka na przod dalem 120 zl a c02 to ok 200 zl. swoja droga to ciekaw jestem ile michal wytrzyma bo jest bardzo miekki.
Komentarz
-
Czy ktoś katował u siebie z tyłu Motoz Desert http://motoallegro.pl/motoz-opona-tr...409164283.html Z bliska jak zobaczyłem to się wręcz zakochałem Przód już taki mam, o opinie nie trudno. Ale nie wiem jak z tyłem.
Komentarz
-
Desert na tyle w piachu robi robote lepiej niz 09 a na asfalcie i to mokrym można powiedzieć to samo, nie ma trakcji ale za to są atrakcje , są już z DOTem dostępne.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
Komentarz