Zamieszczone przez TipiT
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakie opony są najlepsze do XT i XTZ? Opinie, oceny, zestawienia....
Zwiń
X
-
-
"Pomyśl jeszcze nad oponą Karo 3 - wygląda na niezłą i uniwersalną (chyba bardziej nawet terenową od Tourance)"
Myślałem nad nią, tym bardziej że seryjnie ponoć montują ją w GS-ach. Lecz tak jak pisałem wcześniej, 95 % tras to asfalt. A do orania pola to się kupuje crossa , np YFR250 bo jego waga to 100 kg, a nie ponad 200 jak w przypadku małej TERESY.
A w dalszym ciągu nikt nie pisze jak rozkładają się wasze trasy procentowo ASFALT / POLE
Komentarz
-
Zamieszczone przez marek.faker Zobacz postaA co myślicie o Mitas E08- jest to marka Michelin z Czech,
Bardziej dedykowana pod asfalty.
Jeżdził ktoś na tych oponach?
Ps.Sorry TipiT u mnie jakieś 70% to asfalt"Na dobry początek - jedź na koniec świata"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Rob111 Zobacz postaja prosilem czy ktos nie jeździł na michelin sirac? czy na anaki2? i ktore lepsze bo np ja wybieram sie na mot do Magadanu i prosze o podpowiec ktore waszym zdaniem sa lepsze, bo droga daleka i musza byc na asfalt i do szutru.
A wyprawa do Madaganu Evana McGregora i tego drugiego jest ci znana ????
Komentarz
-
Na wyprawy bogatych ekip zabezpieczanych serwisem nie warto zbyt długo spoglądać, bliżej są wspomnienia Łukasza albo Łysola. http://www.yamaha-motor.eu/pl/news/index.aspx?id=519517"Na dobry początek - jedź na koniec świata"
Komentarz
-
Jedziecie większą grupą ? na moto w dwie strony ?
Trip niesamowity, z 12000 km w jedną stronę. Podziwiam takie wyprawy, tym bardziej że trasa przebiega przez dzicz, stepy, tajgi .... szczerze podziwiam.
Ja się wybieram na Nordcap .... i się coś zebrać nie mogę a tu Madagan.
Taka wyprawa, to czy Shirac czy AKA to ta sama klasa, kup tańsze .....
Komentarz
-
Zamieszczone przez TipiT Zobacz postaA w dalszym ciągu nikt nie pisze jak rozkładają się wasze trasy procentowo ASFALT / POLE
Komentarz
-
na dalekie wyprawy: K60 Scout! Sprawdzone, mistrzowskie opony.
Rowniez jezdze moto do roboty.Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011
Komentarz
-
Ja cały sezon jeżdżę na tkc, 95% asfalt jeśli chodzi o przebiegi, jeśli trafia się jakieś spotkanie w terenie albo zlot przekładam na michelin desert żeby było bezpieczniej i więcej zabawy.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaJa cały sezon jeżdżę na tkc, 95% asfalt jeśli chodzi o przebiegi, jeśli trafia się jakieś spotkanie w terenie albo zlot przekładam na michelin desert żeby było bezpieczniej i więcej zabawy.
Komentarz
Komentarz