Zamieszczone przez matio1984
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakie opony są najlepsze do XT i XTZ? Opinie, oceny, zestawienia....
Zwiń
X
-
Na razie nic nie przejechałem. Pojeżdżę, potestuję się zobaczy . Mięso jest. Dobrze się wyważyły. Produkcja połowa zeszłego roku Tajlandia.Zamieszczone przez Lis Zobacz postaI jak?
Komentarz
-
A z drugiej strony wybór tańszej nie musi oznaczać nierozwagi ale może być podyktowany prozą życia.silnikkrokowy sprzedaje przez Internet następujące produkty: Silnik krokowy z magnesem trwałym, Silnik krokowy liniowy, Silnik krokowy z zamkniętą pętlą, Silnik krokowy nema 17. Można je nabyć przez Internet, jeśli zajdzie taka potrzeba.
Komentarz
-
W trakcie moich 120 tyś z 1200Z używałem:
- Metzeler Tourance EXP - od nowości w sensie przez fabrykę zamontowana, normalny przebieg ok 15 tyś, raczej szosowa, do bólu poprawna guma
- Michelin Anakee Wild - przy przebiegu ok 15 tyś były jeszcze ślady kostek na tylnej, guma w teren, na Islandii się sprawdziła do jazdy na co dzień nie polecam, choroba wibracyjna murowana
- Hidenau K60 Scout - zajeździłem kilka kompletów, choć za każdym razem obiecuję sobie, że to już ostatni komplet
Bardzo uniwersalna opona, nieco śliska na mokrym, głośna przy prędkościach autostradowych i uwaga z indeksem prędkości poniżej możliwości motocykla. Tylna opona potrafi pękać do opasania po przebiegu 10 tyś km, warto kontrolować. Używałem też w XT660Z nie zauważyłem takich uszkodzeń jak w 1200. Przebieg ok 15 tyś km
- Michelin Anakee ADV - guma na asfalt i szutry ale jak dla mnie MISTRZ PRZEPIEGU - PONAD 25 TYŚ KM !!! na komplecie, dla mnie to ważne bo nie muszę zmieniać na wyjeździe. Całkiem dobrze pracuje na mokrym choć to dosyć twarda guma, w błoto i piach raczej za karę
cdn.Ostatnio edytowany przez caferacer; 5266.
Komentarz
Komentarz