Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

siedzenie do turystyki we dwójkę

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

siedzenie do turystyki we dwójkę

Przejażdżka we dwoje i.... plecaczek się zsuwa przy hamowaniu, narzeka że mało miejsca, a przy upałach takich jak teraz tyłek piecze....
    Pomysł-dostosowanie kanapy, sprawdzony tapicer i oto efekt.....
    Pierwsze wrażenia z jazdy solo i we dwójkę bardzo dobre
    Jeśli jesteście zainteresowani podobnymi innowacjami mam dane tapicera i ręczę za jakość w poprzednim moto 7 tyś. km na skórzanym siedzeniu i wszystko w porządku, wiadomo nie układa się jak derma, ale oddycha... o przemakaniu nie ma mowy, wystarczy impregnacja środkiem do skóry, bądź kremem, nicie, napisy nic się z tym nie dzieje.

Komentarz

Komentarz

A jaki koszt takiej zabawy?
        sigpic
        "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Część kierowcy w porównaniu do oryginału to jest taka sama czy obniżona lekko?
          --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Kosz ze skóry 200zl, z dermy 120
            Moja kanapa poszła do góry 2cm , ale jest możliwość obniżania itd., tapicer bardzo sprytny mozna powymyślać, tylko ciężko sprecyzować telefonicznie, oczywiście gość wysyła...
            Zamieszczę jago dane w dziale komercyjnym !

Komentarz

zapodaj zdiątka w lepszej rozdzielce
              Im GORZEJ tym LEPIEJ.
              Nikt nie mówił że będzie letko.

Komentarz

Zamieszczone przez remol Zobacz posta
                Kosz ze skóry 200zl, z dermy 120
                Moja kanapa poszła do góry 2cm , ale jest możliwość obniżania itd., tapicer bardzo sprytny mozna powymyślać, tylko ciężko sprecyzować telefonicznie, oczywiście gość wysyła...
                Zamieszczę jago dane w dziale komercyjnym !
                Czy ta "gąbka/pianka" w środku zostaje ta sama, czy jest wymieniana w całości? Pytam bo mi strasznie samemu nie wygodnie na oryginale, więc może całkiem fajna opcja.
                Ile czasu zajęła robota?
                Pozdrawiam

Komentarz

Gąbka do wyboru, jesli zniszczona to zmienia, mi dołożył tej samej twardości, bo są różne, ale twardszych na na górę raczej się nie daje.
                  Czas realizacji 2 dni !

Komentarz

fota w dużej rozdzielczości

Komentarz

Tutaj macie namiary na gościa, jeśli chodzi o solidność to ma pełne rekomendacje użytkownika !!!

Komentarz

Qrna a ja wysłałem do mario moto swoje siedzenie
                        Dobrze,ze mam jeszcze jedno wysle do Gryfowa bedzie porównanie jakosci i ceny.
                        Ostatnio edytowany przez mx-wulkan; 9.

Komentarz

ale mario-moto chyba robi jakies cuda z wkladkami zelowymi i ergonomia przylegania posladkow (;
                          btw. tez chetnie poczytam o roznicach

Komentarz

Tylko Mario robi to za jaką kasę
                            --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Siedzonko przetestowane- 3650 km przez Bałkany
                              wynik - po całym dniu na moto,(7,8 godzin z krótkimi przerwami), upał, tyłek piecze, ale bez przesady i żadnych odparzeń itp., na drugi dzień zadek jak nówka - cały dzień we dwójkę , twardość odpowiednia, ilość miejsca na dwójkę też, a nie należymy do drobnych osób, pasażerka również zadowolona !
                              Na siedzeniu widoczne ślady jak to na skórze, szycie super, nic się nie pogniotło, żadnych wgłębień itp., siedzenie nie przepuszcza wody !

Komentarz

Pracuję...
                              X