Witam, orientuje się ktoś w temacie stelaży bocznych do Yamaha 3AJ, tzn. gdzie coś takiego nabędę, lub kto takowe robi? Jaki może być koszt? Sam nie mam możliwości wykonania takich stelaży a planuje jakiś mały wyjazd Terską w dwie osoby i coś takiego wydaje się niezbędne. Pozdrawiam!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Stelaże pod bagaż do XT 600Z Tenere 3AJ
Zwiń
X
-
Janekk, stelaże dorabia Pawełw555 z forum, pogadaj z nim.sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
-
Ja będę robił stelaże w KTM'ie na podstawie stelaży z simsona : http://allegro.pl/item1143976113_sim...ewy_prawy.html
Stelaże te idzie używane do 50zł bez problemu zakupić. Wystarczy dorobi tylko jakieś mocowania do ramy. U mnie będzie to jeden płaskownik lekko wygięty i dwie rurki.BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD
Ja tu tylko sprzątam
Komentarz
-
Mam chyba jeszcze takie, o ile nie wywaliłem. Tylko trzeba wypiaskować.sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Zamieszczone przez lukasz_vip Zobacz postaMoje stelaże dzisiaj przyjechały. Jak dobrze pójdzie to jutro będą założone na moto ;] Foty jutro lub w najbliższym tygodniu.
Komentarz
-
Janek, jak chcesz dorobić do siebie, to polecam zastosować ramki givi surowe, dorobione przez Pawław555. Zapytaj go za ile by cenił. Mocowania sam sobie spasujesz lub zrobi to byle jaki spawacz.sigpic
Komentarz
Komentarz