Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kufry alu by Hiszpan11 from Transalpclub.pl

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

no to kilak słów opisu kufrów:
    -wzmacniane narożniki blachą – nie plastikiem jak w oryginałach.
    - zawiasy tez nie są plastikowe
    - czarny – to lakier dół zostawiłem szczotkowany chociaż była tez opcja lakierowania – podobno oryginały mają dół lakierowany chociaż ja nie zauważyłem. Wykończenie na bdb, różnic z malowaniem między oryginałem a tą wersją nie widać. W traxowym centralnym miałem przygodę z rok temu, góra się porysowała, ale nie rzuca się w oczy a i nic nie odłazi jak sugerował LukaSS. Kolorystyka oczywiście do wyboru jaką się chce, w sensie całe czarne lub całe srebrne. Pewnie jak ktoś będzie chciał różowe tez się da
    - wielkości 235 mm(ok37 litrow) oraz 285mm (45 litrow)- to jeśli idzie o szerokości. Do wyboru miałem również 42 litrowe, które maja szerokość 235 mm ale są wyższe o 30 mm od tych pospolitych. U Hiszpana na picasie sa takie:
    http://picasaweb.google.pl/Hiszpan04...75171554901410

- mocowania na klapach do wyboru: relingi jak zegi lub takiej jak w Traxowych – takie wybrałem
    - zamiast zawiasów mogą być dwa uchwyty – ja wziąłem zawias.
    - dostałem tez w komplecie klamry do mocowania i rolki do umieszczenia na stelarzu.
    - sam stelaż przerabiałem z klasycznego monokey GIVI na Traxowe i Roberta z Motostel – wszystko spasował jak należy – wg mnie super. Można tez u Hiszpana kupić stelaż – trzeba się chyba ugadać co i jak.
    - mocowania do kufra w komplecie nie trzeba było dokupywać jak w Traxach.
    Poniżej jeszcze kilka moich fotek – przy chwili wolnego sfotografuję sam stelaż i kufry
    Pozdr

W większej jakości są tu: http://picasaweb.google.pl/xtz.dredo...eat=directlink

co do cen to na priv lub u źródła najlepiej bo wszystko się tak szybko zmienia w dzisiejszych czasach nie chciałbym bym kogoś wprowadzić w błąd.
    Ostatnio edytowany przez dredol; 43.

Komentarz

Pracuję...
    X