Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zakup kufra i podnosnika do motocykla?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zakup kufra i podnosnika do motocykla?

JAK WAM SIĘ TO WIDZI DO XTZ 750 http://allegro.pl/item1159024692_kuf..._givi_50l.html
    KOLEDZY ma z was ktoś podnośnik pod motocykl taki najazdowy dajcie namiary jaki i gdzie kupić taki sprawdzony do xtz 750?

Zamieszczone przez Dragon Zobacz posta
    Widziałem kufer na żywo, mocno ordynarne wykonanie, co do trwałości i jakości wykonania - nie bardzo można coś powiedzieć, bo od niedawna w sumie na rynku. Mam płytę z tego kufra, powiem tak, że pasuje do Givi, ale wstydzę się jeździć z samą płytą bez kufra.
    Za podobne pieniądze wolałbym jednak używany w dobrym stanie Givi/Kappa; a można znaleźć. [/QUOTE]
    ...prawdziwy afrykaner sam wymyśla swoje historie, a potem zaczyna w nie wierzyć...

Komentarz

To nawet nie leżało koło kufra 50-litrowego. Mam taki, znaczy taki sam, ale trochę inny Wytrzymały, zamek działa, nic nie pęka. Siłą szczękowiec się zmieści. Płyte miałem stalową - obciachowa, ale to nie plastik NoName.
      Teraz mam Givi Maxia E50 (poprzednik Maxi E52) i za Chiny niczego innego nie założę.
      --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Givi to givi, ewentualnie jeszcze Kappa- to to samo co givi, tylko pod innym logo, chociaż niektóre ich kufry są delikatne, szczególnie te po 220 szt np w motoakcesoriach.
        sigpic
        "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

ZAŁOŻYŁEM Hapko be cer a podnośnik znalazłem podjazdowy podnosi na 38 cm na allegro nowe za 100pln.

Komentarz

Zamieszczone przez Dragon Zobacz posta
            ZAŁOŻYŁEM Hapko be cer a podnośnik znalazłem podjazdowy podnosi na 38 cm na allegro nowe za 100pln.
            Pokażesz jakąś fotkę tego Hepco Becker?
            ...prawdziwy afrykaner sam wymyśla swoje historie, a potem zaczyna w nie wierzyć...

Komentarz

Jak sprzedawałem poprzednie moto kupujący się uparł na kufer.
              Powiedziałem, że swojego Givi nie oddam, ale mogę mu zakupić chinola Awiny w gratisie.
              Zakupiłem (chyba identyczny model jak z aukcji powyżej),
              przykręciłem, odpadł pusty po 15km, bez pałowania.
              Wyłamały się fasolki z płyty, te przez które sie kręci śruby do monoracka.
              Wykonanie kufra dramat, jak z papieru.
              Szczerze nie polecam, no chyba, że ktoś lubi problemy po drodze i ma przy sobie zawsze ze 4 rolki taśmy klejącej...
              Co z tego że na zdjęciu mieszczą się 2 kaski, jak jest za płytki i nie da się go zamknąć
              Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
              Loud pipes save lives...
              https://picasaweb.google.com/108651862641483365846

Komentarz

temat zamknięty zrobiłem zakup

Komentarz

I co zakupiłeś? Pochwal się...
                  Loud pipes save lives...

Komentarz

Ja to kiedyś wyrzeźbiłem...

Teraz w Tenerze ma centralkę i nie muszę kombinować :deadbandit:
                    Loud pipes save lives...

Komentarz

Pracuję...
                    X