Ps posiadam dostęp do fajnych podświetleń silnika różne kolory zestaw dwóch listw podświetleni-owych UMIESZCZONE W TAŚMIE SILIKONOWEJ
do montażu pod osłoną owiewki , podłączamy pod światła lub dodatkowy włącznik , ładny efekt wizualny . Osoby zainteresowane pisać na PW.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Tunning wizualny podświetlenie silnika
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
czy te listwy to cos takiego:listwy led?
(;
...no i moim zdaniem, taka oferta mialaby nieco wieksze szanse powodzenia na jakims forum chromowanej armatury, bo najbardziej gustownym dodatkiem stylistycznym do XTZ wydaje sie swieze bloto albo azjatycki kurz (;
Komentarz
-
racjaZamieszczone przez goodbeer Zobacz postabo najbardziej gustownym dodatkiem stylistycznym do XTZ wydaje sie swieze bloto albo azjatycki kurz (;
jak widzę ta goldasowe choinki to jakoś nie wyobrażam sobie żebym teresie mógł zrobić coś takiego, chyba by mnie wyśmiała
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Eee tam, nie znacie się
)))))
Jak będę robił tuning optyczny mojej Teresy to pomaluję ją na różowo, siodełko obciągnę futrem, obniżę zawieszenie i zawieszę płyty CD na lusterkach.
A pod tablicą rejestarcyjną walnę jebutne logo Nike.
Listwy będą w sam raz.
Muszę tylko zdecydować się na kolor
Komentarz
-
Więc proponuję różowyZamieszczone przez qbalon Zobacz postaMuszę tylko zdecydować się na kolor
od razu będzie z daleka wiadomo kto jedzie
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
W ofercie brak niestety różowego podświetleniaZamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaWięc proponuję różowy
od razu będzie z daleka wiadomo kto jedzie 
Komentarz
-
Z tego co mi wiadomo podświetlenie to nie ma wpływu na jazdę w terenie , jedynie podkreśla ładny silnik co jest indywidualną sprawą , dla gościa zainteresowanego kolorem różowym załatwimy he!Zamieszczone przez qbalon Zobacz postaW ofercie brak niestety różowego podświetlenia
Komentarz
-
Ale, że ja?Zamieszczone przez Trusek Zobacz postaBracie nie profanuj XTZ 750 bo wstyd
Chłopaki! Więcej luzu i dystansu! Do siebie i Teresek
Czyżby idąc tropem, że Prawdziwy Polak nijak nie może nazywać się np. Szlangbaum prawdziwa Tenera nie może być różowa?
Albo seledynowa?
Albo w kolorze fuksji? (Żonex mój twierdzi, że taki kolor istnieje)
Komentarz
Komentarz