Pytanie z serii głupich : Jaki jest klucz do świec ? 21 mm ?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Fabryczny komplet kluczy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Lucjan Zobacz postaFenkju . Ile cm długości będzie optymalne 10 czy lepiej 15 cm ?
Tak na przyszłość to wykaż się choć odrobiną inicjatywy. Było wsadzić patyka w głowicę i zmierzyć a nie o każdą pierdółkę na forum się pytać.Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...
Komentarz
-
Zamieszczone przez piotr13 Zobacz postaMówi, że 10 czy 15 cm nie jest w żadnym wypadku optymalne...
Tak na przyszłość to wykaż się choć odrobiną inicjatywy. Było wsadzić patyka w głowicę i zmierzyć a nie o każdą pierdółkę na forum się pytać.sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez piotr13 Zobacz postaMówi, że 10 czy 15 cm nie jest w żadnym wypadku optymalne...
Tak na przyszłość to wykaż się choć odrobiną inicjatywy. Było wsadzić patyka w głowicę i zmierzyć a nie o każdą pierdółkę na forum się pytać.
Ps. Z drugiej strony komplet kluczy do xtz jest znormalizowany i można było podać wymiar oryginalnego klucza do świec.
Komentarz
-
Przecież to wszystko jest w manualu dostępnym w necie, w forumowej biblioteczne i w milionie innych miejsc. Trzeba tylko mieć chęć by poszukać. Za aleś pytanie z gatunku głupich to i odpowiedź była niezbyt mądra. Tak bywa.. Klucze motocyklowe do świec są krótkie i długie. Kup sobie dłuższy i brzeszcot na wszelki wypadek.Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
Komentarz
-
Problem Pawle nie jest w tym co kto komu.. Bo z mojej strony to wygląda tak. Komuś nie chce się poświęcić minuty szukania by to znaleźć ale ktoś ma zejść do garażu wywalić klucze z narzedziowki i mierzyć długość? Bo nie sądzę by ktoś znał to na pamięć. Zresztą rozmiar klucza to koledze Lucjan owi przecież podałem. Jak mu podałem to pyta o długość. To odpowiedziałem już złośliwie. Każdy kto mnie zna ciut dłużej wie że nikomu kto potrzebował pomocy ale tak naprawdę nigdy nie odmówiłem. Poswiecalem. I czas i paliwo i części. Lenistwa i braku chęci natomiast nie cierpię.
Tyle mojego w temacie
Z motocyklowym braterskim pozdrowieniemOstatnio edytowany przez piotr13; 156.Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
Komentarz
-
Zamieszczone przez piotr13 Zobacz postaProblem Pawle nie jest w tym co kto komu.. Bo z mojej strony to wygląda tak. Komuś nie chce się poświęcić minuty szukania by to znaleźć ale ktoś ma zejść do garażu wywalić klucze z narzedziowki i mierzyć długość? Bo nie sadzeyby ktoś znał to na pamięć. Zresztą rozmiar klucza to koledze Lucjan owi przecież podałem. Jak mu podawałem to pyta o długość. To odpowiedziałem już złośliwie. Każdy kto mnie zna ciut dłużej wie że nikomu kto potrzebował pomycy tak naprawdę nigdy nie odmówiłem. Poswiecalem. I czas i paliwo i części. Lenistwa i braku chęci natomiast nie cierpię.
Tyle mojego w temacie
Z motocyklowym braterskim pozdrowieniemsigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez piotr13 Zobacz postaProblem Pawle nie jest w tym co kto komu.. Bo z mojej strony to wygląda tak. Komuś nie chce się poświęcić minuty szukania by to znaleźć ale ktoś ma zejść do garażu wywalić klucze z narzedziowki i mierzyć długość? Bo nie sądzę by ktoś znał to na pamięć. Zresztą rozmiar klucza to koledze Lucjan owi przecież podałem. Jak mu podałem to pyta o długość. To odpowiedziałem już złośliwie. Każdy kto mnie zna ciut dłużej wie że nikomu kto potrzebował pomocy ale tak naprawdę nigdy nie odmówiłem. Poswiecalem. I czas i paliwo i części. Lenistwa i braku chęci natomiast nie cierpię.
Tyle mojego w temacie
Z motocyklowym braterskim pozdrowieniem
dość świeży tu jest i jeszcze nas nie poznał dobrze , ale z czasem sam się przekona że w konkretach potrafimy pomagać, a i wpadnie na jakiś zlot to i sie napijemy (jako to zawsze mówi Tomasz ...zacnego trunku) czyli znaczy sie poprostu łykniem paliwa rakietowego o Borowego
A co do pomocy z twojej strony , to potwierdzam z własnego doswiadczenia. jak sam się pierdzieliłem z gaźnikami w Tucznie i gdybyś mi wtedy nie powiedział co mam zrobić, to kurcze niewiem czy bym z do domu dojechał.
Tak wiec nie ma co ciągnąć dalej bo to już zbaczamy z wątku , my się Piotr widzimy we wrześniuna zlocie. a i Nemo się cieszył że do Krakowa ma tym razem blisko , to tak myślę żeby nie miał za łatwo to znowu zaliczymy jakiś zamek i tym razem zamkniemy go w jakims lochu hehehehe
Ps. i pamiętaj że tacze zawsze na ATAK!!!Ostatnio edytowany przez Pawloo78; 4828.
Komentarz
-
Zamieszczone przez swebo Zobacz postai tego się trzymajmy, jak dla mnie to konkret - BRAWO!!!
Bo jedziesz taką wazeliną że aż .........bez urazy , rozumiem że teraz to w modzie.
- - - Zaktualizowano - - -
Zamieszczone przez piotr13 Zobacz postaProblem Pawle nie jest w tym co kto komu.. Bo z mojej strony to wygląda tak. Komuś nie chce się poświęcić minuty szukania by to znaleźć ale ktoś ma zejść do garażu wywalić klucze z narzedziowki i mierzyć długość? Bo nie sądzę by ktoś znał to na pamięć. Zresztą rozmiar klucza to koledze Lucjan owi przecież podałem. Jak mu podałem to pyta o długość. To odpowiedziałem już złośliwie. Każdy kto mnie zna ciut dłużej wie że nikomu kto potrzebował pomocy ale tak naprawdę nigdy nie odmówiłem. Poswiecalem. I czas i paliwo i części. Lenistwa i braku chęci natomiast nie cierpię.
Tyle mojego w temacie
Z motocyklowym braterskim pozdrowieniem
- - - Zaktualizowano - - -
Zamieszczone przez Pawloo78 Zobacz postadość świeży tu jest i jeszcze nas nie poznał dobrze
Komentarz
Komentarz