Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zamienię siedzenie niskie na wysokie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] Zamienię siedzenie niskie na wysokie

w tenerce którą teraz kupiłem jest siedzenie które ktoś już w szwajcarii obniżył,wyjął połowe gąbki bo pewnie brakowało mu nogi.Siedzenie jest w stanie idealnym,od nowego różni się tylko tym że jest o połowe niższe.Ja wole oryginalną wysokość,więc jeśli któremuś z kolegów brakuje nogi w jego tenerce to chętnie się zamienie.Jest tylko jeden warunek,siedzenie musi być w równie dobrym stanie co moje

Dla pewności dodam że chodzi o XTZ 750

poproszę o zdjęcie jakieś,może się skusze d_lojko@wp.pl
    Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
    Loud pipes save lives...
    https://picasaweb.google.com/108651862641483365846

Komentarz

zamienie siedzenie niskie na wysokie

Ponawiam temat,w super tenerce którą kupiłem mam obniżone siedzenie.Wygląda tak jak oryginał,ma oryginalny całkowicie idealny pokrowiec,tylko połowe mniej gąbki pod nim.Chętnie wymienie na oryginalne wysokie siedzenie z dobrą gąbką,pokrowiec może być w stanie obojętnym bo postanowiłem trochę przy nim pokombinować i troche go pozmieniać.

Komentarz

ogłoszenie nadal aktualne?
        pomału, ale wracam!

Komentarz

jakbyco Laguna też chce zamienić niskie na wysokie
          ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
          FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

zdobyłem już siedzenie wysokie,tzn,gąbke i stelaż a pokrowiec uszyje sobie sam ale to niskie mam do sprzedania cena 140zł,siedzenie jest w stanie idealnym (motocykl ma 18 tyś km )poszycie siedzenie jest w oryginale z napisem yamaha,gąbki jest ubrane na całej długości więc siedzenie jest takie jak oryginalne tylko o połowe niższe.

Komentarz

To moze twoja aukcja?

Zastanawiam sie nad kupnem siedzenia, nie jezdzilem na takim z polowa gabki, duzo mniej wygodne od serii? Jest twarde, czuc bardziej dziury niz na standardowym? Czy da rade ew. dolozyc spowrotem czesc gabki z innego siedzenia?
              Wysłałem PW
              Ostatnio edytowany przez trocin; 48.
              Enduro nie klęka
              R 1100 GS '99 - limonka
              Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Prosze o opinie uzytkownikow takiego obnizonego siedzenia z wyjeta polowa gabki - czy nie jest zbyt twardo, jak w ogole zmienia sie komfort jazdy na takim siedzeniu, poza tym nogi beda bardzie zgiete w kolanach i nie wiem czy w trase to dobre...
                Enduro nie klęka
                R 1100 GS '99 - limonka
                Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                  Prosze o opinie uzytkownikow takiego obnizonego siedzenia z wyjeta polowa gabki - czy nie jest zbyt twardo, jak w ogole zmienia sie komfort jazdy na takim siedzeniu, poza tym nogi beda bardzie zgiete w kolanach i nie wiem czy w trase to dobre...
                  Trocin bo to dla krótkich ludzi wymyślili obniżone siedzenie żeby dostawali nogami do ziemi na postoju Ty sobie nie zawracaj głowy takimi rzeczami
                  Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                  No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                  sigpic

Komentarz

No ja nie mam problemu z oryginalnym siedzeniem, ale mysle ze jakbym ciut nizej siedzial to moze na trasie wiatr by tak nie dmuchał po kasku, bo to zawsze ciut nizej głowa... ew. moge czesc gabki z mojego siedzenia wykorzystac i dac tapicerowi do obszycia... bo poszycie w tym siedzeniu jest w idealnym stanie... co sadzicie?
                    Enduro nie klęka
                    R 1100 GS '99 - limonka
                    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                      No ja nie mam problemu z oryginalnym siedzeniem, ale mysle ze jakbym ciut nizej siedzial to moze na trasie wiatr by tak nie dmuchał po kasku, bo to zawsze ciut nizej głowa... ew. moge czesc gabki z mojego siedzenia wykorzystac i dac tapicerowi do obszycia... bo poszycie w tym siedzeniu jest w idealnym stanie... co sadzicie?
                      Zostaw jak jest, ja bym nie ruszał a jak Ci pizga po głowie kup dłuższą szybę albo deflektor i po sprawie.
                      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                      sigpic

Komentarz

Szybe mam wysoką, nie o to chodzi... po prostu moje siedzenie ma 1 wieksze przetarcie i 2 mniejsze a chce zeby wygladalo ładnie i koniecznie z oryginalnym napisem Yamaha
                        Enduro nie klęka
                        R 1100 GS '99 - limonka
                        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

albo kaptur na głowę załóż
                          dirtier, happier

www.facebook.com/dalekadroga

Komentarz

deflektor od kogoś pożycz to się przekonasz, że tyle wystarczy

Komentarz

Trocin to z wykorzystaniem poszycia nie zadziała, zapewne jest zszywkami podziurkowane a może nawet nadmiar jest odcięty.
                              "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Pracuję...
                              X