Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

przewody w oplocie stalowym

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

przewody w oplocie stalowym

Witam wszystkich , czy ktoś ma jakieś namiary na przewody w oplocie stalowym w miare przyzwoitych cenach?Potrzebuje na przód dwa przewody 110 cm ,oraz rozdzielacz- śruba przy pompie na dwa przewody ,chce ominąć trójnik, szukam i widze dużo ogłoszeń w necie ale zawsze info z forum jest to info z forum
    pozdr

W Krakowie osobno przewody i osobno końcówki do zarobienia mieli w MM Motocykle na Dygasińskiego. W larssonie też chyba były. ja sobie zamówiłem przewody HEL'a własnie w MM (brali z larssona).

Komentarz

muszę chyba u nich zamówić ,krzycza teraz ok 340 zł,hej mam nadzieje że jakoś się stykniemy bo widze że masz podobne priorytety m.in cbr 1000 f, polowałem przed xtz 750 na ten moto

Komentarz

nie ma problemu, ino raczej po świętach bo zarobiony strasznie jestem.
        pozdr

Komentarz

przewody z larssona firmy held czy jakoś tak, nie bierz końcówek nakręcanych tylko zakuwane.
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
          sigpic

Komentarz

kiedys w krakowie PS Bikes na ul. Rydla dorabiał przewody w oplocie

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

U Olekmotocykle były przyzwoite ceny. Weź oplot stalowy w osłonie plastikowej / nie wgryza się syf w oplot/.
                podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Dzięki panowie za info

Komentarz

Pracuję...
                  X