Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Tankpad
Zwiń
X
-
Ostatnio edytowany przez Bartas; 5.sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."Tagi: Brak
-
Czarny, udało się uzyskać już jakieś info w temacie?sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Sprawa wygląda tak - jestem umówiony na nadruk próbny taniej opcji - nadruk a4 do własnego wycięcia(koszt około 20 zł.) i zamierzam sprawdzić jakość, druki ploterowe wymagają droższej foli i ploterodrukarki chyba, że ktoś się chce bawić w skorelowanie plotera pod gotowy wydruk.
Ktoś zna wymiary ?Ostatnio edytowany przez Czarny; 123.
Komentarz
-
Wg mojego wzoru? Możliwe inne opcje kolorystyczne?sigpic
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Wzoru poniżej? Jakiego?sigpic
Komentarz
-
1. Czarny
2. piotr13
3. zibiwaw
4.
Zamieszczone przez Bartas Zobacz postaWzoru poniżej? Jakiego?)
Komentarz
-
A powiedz mi, czy można będzie zawołać inne kolory. Tzn zamiast niebieskiego do mojej kozy by pasowało cos w innej barwie poprostu...sigpic
Komentarz
Komentarz