Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

dodatki do moto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

bym dorzucił do puli fantów...
    podnóżki normalne - znaczy szerokie z ząbkami, podwyższenie kiery i plaska nie profilowana kanapę, o deflektorze wcześniej już pisałeś... chyba ?

Komentarz

Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta
      Kolega zakładający temat ma xt660z, więc rady odnośnie tego modelu:
      ...
      -handbary z prawdziwego zdarzenia (nie te drogie oryginalne popierdółki odlewane z alu, które pękają przy glebie)
      Przydatne:
      -gniazdo zapalniczki (warto bezpośrednio pod aku by bez zapłonu działało)
      Dzięki wielkie za rady - właśnie o takie spostrzeżenia mi chodziło - teraz wiem, co wybrać!
      Załatwione mam już handbary (Touratech - kupiłem moto z nimi), gniazdko, manetki (Oxford), gmole (niskie też) i deflektor. Woltomierz sam mnie nie pociąga, ale termometr to już tak - mam jakieś skrzywienie, że podczas jazdy samochodem co chwilę patrzę na temperaturę. Na Tenerece nie mam i czuję niedosyt
      Nad olejarką już myślę, tak jak i nad podnóżkami (te mają niezłą cenę - sw motech 700 zł :/).
      Chodzi mi po głowie jeszcze jedna rzecz - jakaś narzedziówka. Pod siedzeniem miejsca w zasadzie nie ma - wsadziłem tam kable i moduł do manetek, a dodatkowe klucze są potrzebne. Albo więc pomyślę nad jakimś aluminiowym motokegiem, albo nad tankbagiem, w którym mógłbym wsadzić jakieś pierdoły. Dobrze się z tym jeździ na baku?

Komentarz

Zamieszczone przez Vanellus Zobacz posta
        ... (te mają niezłą cenę - sw motech 700 zł :/)....
        Polecam podnóżki od YZ po zawarciu krótkiej znajomości ze szlifierka pasuaja idealnie,
        peg1.jpg
        płyta sw konkretnie ta:
        swmotech-skidplate-yamaha-xt660z-tenere.jpg
        jest do bani, oryginał zdecydowanie lepszy

Komentarz

Pracuję...
        X