Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kartka na przedni leflektor do xt660z gdzie kupić :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Najtańsza jaka znalazłem za 140,00 wygląda ok

Komentarz

Zamieszczone przez scorpion Zobacz posta
      Żadnych siatek. Połowy światła niema i kamienie przelatuja. wiem ile kosztuje szkło do gs1200adv bo przypadkiem osłona TT nie zrobiła roboty jak dostał szpryce od dzika... Osłona była za ponad 3 stówy i spełnia role tylko estetyczna. sprawdzone. nowa lampa ok 2500 pln. zamiennikow brak.
      Nie zgodzę się z tobą. Sprawdzałem przed montażem w swojej teresie w nocy i nie zauważyłem żeby "połowy światła" ubyło. Bez histerii. Tak nawiasem mówiąc i tak światła seryjne są do dupy więc warto zamontować coś dodatkowego, co w nocy zrobi dzień. Po drugie widocznie po prostu miałeś pecha. Przez ostatnie lata sporo latałem w terenie na 1150gs i osłona z pleksi dała radę i w Gruzji, i w Albanii, i w Czarnogórze. Moja kratka jest dość sztywna i póki co robi swoją robotę
      * MOTOWYZWANIA*
      * MOTOADV *

Komentarz

osłona ma chronic a nie albo chronic albo nie . równie dobrze mogłem miec pecha bo nie było osłony ale skoro była siatkowa osłona z TT za ponad 300 zeta i nie dałą rady znaczu ze to siuwaks który spełnia tylko role ozdopbną jako nośnik emblematu Touratech...

Komentarz

Nie przywiązuje wagi do emblematów. Dla mnie liczy się pragmatyzm i skuteczność...
          * MOTOWYZWANIA*
          * MOTOADV *

Komentarz

a skutecznosc siatki jest duzo mniejsza niz poliweglanu. ot całę sedno sprawy.

Komentarz

Robiłeś jakieś badania w tej kwestii czy to tylko pozostałość traumy po TT? Nie mam intencji przekonywać kogokolwiek do swoich racji. Każdy ma swoje doświadczenia, i niech tak pozostanie. Jak tylko pęknie mi reflektor (tfu!), na pewno dam znać, że kratka utraciła swoją skuteczność...
              * MOTOWYZWANIA*
              * MOTOADV *

Komentarz

Zamieszczone przez Sub Zobacz posta
                Robiłeś jakieś badania w tej kwestii czy to tylko pozostałość traumy po TT?

coś w tym pewnie jest

Kratka przepuszcza piach i od tego matowieje reflektor, poliwęglam zasłania go całkowicie więc nie niszczy się tak bardzo.
                Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                sigpic

Komentarz

Pracuję...
                X