Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Xtz military?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

ten KTM to ma napęd na dwa koła musi robić w terenie
    Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Kamyk gdzieś ty to wyszperał?Aż sobie usiadłem.Tak przerobionej Tenerki jeszcze nie widziałem.Endurowcy podeślijcie foty motóra na wojskowo bo szukam inspiracji.Plan już mam oklejam folia chyba ze znajde tanio plastiki i bak to pomaluje wojskowa farba ,,zieleń bundeswehry'' znalazłem taką ma włąściwości antystatyczne chos nie wiem do czego moze mi sie przydać ale jak ma to czemu nie moze nie bedziesie kurzył i ponoć odbija czy coś tam fale radarowe.Niewidzialny dla foto radarów bede? i wiele innych zalet.Ciekaw jestem ile w tym prawdy.I na deser wojskowe skrzyniena amunicje jako kufry made in USA troche cierzkie prawie 9kg sztuka.ale jak nie spróbuje to sie nie dowiem jak to jest miec nad bagaż na pupie.Plan mam ambitny ale troche kosztowny jak dla mnie w tym momecie.(szukam sponsora...) Efekty jakieś będzie folia lub farba efekty zaprezetuje w przyszłości... mam nadzieje ze po zimie.

Komentarz

Hej,

Bylem w zeszlym tygodniu na Maderze i stala taka na ulicy. Zamurowalo mnie od razu i pstrykalem fotki bez opamietania. Czekalem z jakies 20 minut na wlasciciela, zeby z nim pogadac ale nie pojawil sie. Moim zdaniem mega military stajla

Kamyk
        ER5 -> SV650K3 + ST XTZ750 '89

Komentarz

Zamieszczone przez ENDURO BOY Zobacz posta
          ... pomaluje wojskowa farba ,,zieleń bundeswehry'' znalazłem taką ma włąściwości antystatyczne chos nie wiem do czego moze mi sie przydać ale jak ma to czemu nie moze nie bedziesie kurzył i ponoć odbija czy coś tam fale radarowe.Niewidzialny dla foto radarów bede? i wiele innych zalet...

farba antystatyczna jak powszechnie wiadomo odpycha od siebie cząstki stałe - więc będzie odpychała ziemię (grunt) tuż przed upadkiem, dzięki czemu motocyklem wogóle się nie przewrócisz
          od siebie mogę tylko dodać, że jak machniesz to na koniec klarem to go najlepiej zmatowić np zmywakiem kuchennym by lakier się nie błyszczał

jeśli ktoś bardzo chce znaleźć właściciela tego XTZ na Maderze to mogę spróbować go odnaleźć - to mała wyspa, mam tam rodzinę i znajomych
          Kamyk - pokaż jakieś zdjęcie z przodu, bo tam widzę maskę p-gaz ?

Military bike:

moje ulubione

Ostatnio edytowany przez kamilltee; 308.
          ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
          FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Kamyk dawaj wiecej fot tego,,czegos...''

Komentarz

Ten w Multicamie i z MOLLE wymiata

Komentarz

Pracuję...
              X