Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Stelaż p boczneod kufry

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Stelaż p boczneod kufry

Witam.
    Mam 3 kufry monokey(top i boczne), na moto zamontowane mam tylko podstawę pod kufer centralny. Od jakiegoś czasu poszukuję stelaża pod kufry boczne. Zastanawiam się czy podejdzie coś takiego
    OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

lewa strona podejrzewam że bez przeszkód, gorzej od strony wydechu chyba jakieś dystanse trzeba by dotoczyć. Jakie są wasze opinie i doświadczenia?

Coś takiego "podejdzie" pod warunkiem, że masz "kit montażowy" Givi pod oznaczeniem Y208.

Komentarz

Zamieszczone przez Bezy Zobacz posta
      Coś takiego "podejdzie" pod warunkiem, że masz "kit montażowy" Givi pod oznaczeniem Y208.
      A gdzie takie cudo zakupie. Na allegro coś nie ma.

Komentarz

Witam, ja poszukuję zwykłego stelaża bocznego bo zamierzam zawiesić sakwy Crosso i nie mam pomysłu na nie. Może ma ktoś jakiś myk na to lub stelaż do przerobienia?

Komentarz

ja zrobiłem sobie sam tylko gotowe ramki kupiłem od bizona takie:http://www.bizonparts.pl/surowe-ramki-stelaza.html i kuzynowi do aprilli tez zrobiłem jedno popołudnie na jeden zestaw z malowaniem i troche płaskownika i rurki stalowej 18mm.
          Dużo wiecej ciekawych zdjęć tutaj

Komentarz

Nawet ma gotowe mocowanie monokey pod kufry. Nie wiem, jak z jakością wykonania- ale cena super.

Komentarz

Pracuję...
            X