Witam ,od jakiegoś czasu poszukuje w Polsce naklejek do kolejnej repliki Sonauto,temat był wielokrotnie wałkowany ale...Wiem że są na ebayu ,(Litwini też kopiują) itp,może ktoś z Was posiada ten komplet lub pomoże w ich ściągnięciu oczywiście odplatnie z nawiązką .
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Naklejki sonauto
Zwiń
X
-
a ściągnąć może Ci to mój brat, od niedawna, podobnie jak ja Tenerowiecwww.kupujemywniemczech.pl Z tą nawiązką to się już z nim dogadasz
-
Super!! Czekam na namiar. Naklejki chce mieć pod klarem. Pod koniec lat osiemdziesiątych serwisowałem nieliczne wtedy "japonczyki". Wtedy oryginalne naklejki to były w zasadzie cienkie kalkomania idealne pod klar. Domyślam się, że te aż tak delikatne nie są, ale Mario dał radę położyć bezbarwny, czyli powinno być ok.
Komentarz
-
Zamieszczone przez mx-wulkan Zobacz postaKomplet naklejekSONAUTO. Firma ADBER tel do szefa 502080410 Mają folie pod lakier 40 mikronow.Dzwonić dowiadywać się jaka cena.Ja za pierwszy projekt zapłaciłem,wiec kazdy zamawiajacy stawia piwo przy najbliższym spotkaniu
Komentarz
-
okleina w trakcie testów, więcej tutaj - http://www.xtzclub.pl/threads/14601-...hlight=sonautosigpic
Komentarz
Komentarz