Cześć, może innym się przyda, bo też sporo się naszukałem zanim znalazłem coś odpowiedniego. Czasem składając motur do kupy z drutów i innych patyków, koniec końców potrzebny jest licznik. Ceny i wygląd liczników w polskich sklepach internetowych są trochę dziwne. Przykładowo:
Przechwytywanie.jpg
Po długich poszukiwaniach trafiłem na chiński sklep w którym sprzedają takie o to liczniki:
chinczyk.jpg
Jako że serwis aliexpress ma bardzo dobre opinie w internecie, do tego niedawno wprowadzili możliwość płatności za towar w złotówkach (Przelewy24 bodajże) + darmowa przesyłka do Polski to zamówiłem taki o to licznik (klon/podróbka licznika KOSO RX2N):
licznik.JPG
Licznik przyszedł po jakiś 3 tygodniach za wszystko zapłaciłem około 180zł.
Poniżej film z uruchomienia licznika na biurku.
W zestawie, wszystko co potrzebne do montażu, nawet centymetr do zmierzenia koła.
DSC_0447.jpgDSC_0454.jpg
EDIT:
Do KTM'ów można zmienić podświetlanie wyświetlacza na pomarańczowy (inaczej pewnie bym tu w ogóle nie pisał
)
Przechwytywanie.jpg
Po długich poszukiwaniach trafiłem na chiński sklep w którym sprzedają takie o to liczniki:
chinczyk.jpg
Jako że serwis aliexpress ma bardzo dobre opinie w internecie, do tego niedawno wprowadzili możliwość płatności za towar w złotówkach (Przelewy24 bodajże) + darmowa przesyłka do Polski to zamówiłem taki o to licznik (klon/podróbka licznika KOSO RX2N):
licznik.JPG
Licznik przyszedł po jakiś 3 tygodniach za wszystko zapłaciłem około 180zł.
Poniżej film z uruchomienia licznika na biurku.
W zestawie, wszystko co potrzebne do montażu, nawet centymetr do zmierzenia koła.
DSC_0447.jpgDSC_0454.jpg
EDIT:
Do KTM'ów można zmienić podświetlanie wyświetlacza na pomarańczowy (inaczej pewnie bym tu w ogóle nie pisał

Komentarz