Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gmole 3AJ

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Gmole 3AJ

Czy ktoś wie, jakie gmole mogą pasować do 3AJ? Znalezienie dedykowanych na rynku wtórnym mnie przerosło.
    Ostatnio edytowany przez pamej; 4630.

Nie martw się, nie jesteś w tym sam, chętnie nawet zdjęcia bym przygarnął, i coś wymodzić własnego, ale nawet z tym jest ciężko...

Komentarz

Jest wątek Moja Teresa 3AJ tam są zdjęcia,gdzie widać jak wyglądają

Komentarz

3aj 3.JPG trochę roboty jest , jak się chce i ma czym , to można samemu. 3aj 1.jpg
        Załączone pliki
        Ostatnio edytowany przez pehowiec; 4462.

Komentarz

nie ma bo w tym motocyklu nie potrzeba gmoli, a te ze zdjęć to więcej szkody zrobią przy glebie niż to warte
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
          sigpic

Komentarz

Aha, to teraz konkretne odpowiedzi były, Marcinjunak, mógłbym Cię poprosić o więcej informacji? Bo jeżeli mają mi coś bardziej pokiereszować te gmole, to się nie będę w nie bawił...

Komentarz

Zobacz że one nic nie osłaniają, wydech? Przy położeniu moto gmol u góry nie jest podparty wystarczająco więc wchodzi w metalowy zbiornik.
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              sigpic

Komentarz

Jak pizdniesz konkretnie to żadne Ci nie pomogą ja miałem kilka razy moto na boku i gdyby nie było gmoli to zbiornik byłby pogięty.

Komentarz

Zamieszczone przez niedżwiadek Zobacz posta
                  Jak pizdniesz konkretnie to żadne Ci nie pomogą ja miałem kilka razy moto na boku i gdyby nie było gmoli to zbiornik byłby pogięty.
                  Tego akurat nie możesz powiedzieć na pewno. Ja jeździłem takim moto praktycznie wszędzie i nie obce mu były gleby, nigdy nie wgiąłem zbiornika.
                  sigpic

Komentarz

Panowie, to były tylko zdjęcia poglądowe , zawsze można wypłodzić coś wyższego i mocniejszego żeby osłonić zbiornik , ale w sumie nie on jest najważniejszy według mnie. jak są gmole to są nogi i biodra całe i nikt mi nie powie że nie chronią przy ślizgu, czy glebie w terenie. Ja bym robił mimo wszystko.

Komentarz

Tak czy inaczej mam takie gmole i bardzo sobie chwalę.S5003403.jpg
                      Ostatnio edytowany przez niedżwiadek; 4007. Powód: dodanie zdjęcia

Komentarz

Zamieszczone przez pamej Zobacz posta
                        Czy ktoś wie, jakie gmole mogą pasować do 3AJ? Znalezienie dedykowanych na rynku wtórnym mnie przerosło.
                        No to masz już kogoś kto ma wzór na zrobienie sobie takich lub podpatrzyć mocowania, zagięcia i robić . A możesz przecież zrobić wyższe i dłuższe , najważniejsze mocowania i kąt wygięcia, pisz do kolegi niech ci foty rzuci

Komentarz

To ja poproszę kogokolwiek kto ma chęć pokazać mocowania swoich gmoli, to ja poproszę, sprawdzę co u mnie w 3aj będzie lepsze, albo czy będzie pasować.
                          Chcę sprawdzić, a jeżeli uznam że warto, to zrobię, nie po to by chronić stan motocykla, tylko moich nóg.

Komentarz

W tym tygodniu postaram się zrobić zdjęcia z bliska jak są mocowane.

Komentarz

Zamieszczone przez niedżwiadek Zobacz posta
                              W tym tygodniu postaram się zrobić zdjęcia z bliska jak są mocowane.
                              Robiłeś sam , czy ktoś to wypłodził ? Bo dedykowanych ponoć niema .

Komentarz

Pracuję...
                              X