Czy ktoś wie, jakie gmole mogą pasować do 3AJ? Znalezienie dedykowanych na rynku wtórnym mnie przerosło.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Gmole 3AJ
Zwiń
X
-
nie ma bo w tym motocyklu nie potrzeba gmoli, a te ze zdjęć to więcej szkody zrobią przy glebie niż to warteBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zobacz że one nic nie osłaniają, wydech? Przy położeniu moto gmol u góry nie jest podparty wystarczająco więc wchodzi w metalowy zbiornik.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez niedżwiadek Zobacz postaJak pizdniesz konkretnie to żadne Ci nie pomogą ja miałem kilka razy moto na boku i gdyby nie było gmoli to zbiornik byłby pogięty.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
Panowie, to były tylko zdjęcia poglądowe , zawsze można wypłodzić coś wyższego i mocniejszego żeby osłonić zbiornik , ale w sumie nie on jest najważniejszy według mnie. jak są gmole to są nogi i biodra całe i nikt mi nie powie że nie chronią przy ślizgu, czy glebie w terenie. Ja bym robił mimo wszystko.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pamej Zobacz postaCzy ktoś wie, jakie gmole mogą pasować do 3AJ? Znalezienie dedykowanych na rynku wtórnym mnie przerosło.
Komentarz
-
Zamieszczone przez niedżwiadek Zobacz postaW tym tygodniu postaram się zrobić zdjęcia z bliska jak są mocowane.
Komentarz
Komentarz