Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gmole 3AJ

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Nie wiem czy są dedykowane ja kupiłem motocykl z gmolami.

Komentarz

Nie widziałem jeszcze moto enduro z gmolami które chronią nogi. Nawet w czopkach tak nie ma. Skad przekonanie ze ochronią nogi? Zawsze robią więcej szkody jeśli noga dostanie się pod nie niż pod moto. Ale powodzenia. Moze Twoje beda inne.
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
        Nie widziałem jeszcze moto enduro z gmolami które chronią nogi. Nawet w czopkach tak nie ma. Skad przekonanie ze ochronią nogi? Zawsze robią więcej szkody jeśli noga dostanie się pod nie niż pod moto. Ale powodzenia. Moze Twoje beda inne.
        Chronią ,chronią , w tym roku zaliczyłem ślizga na zakręcie gdy mi wyjechał pijany kierowca wv, moja była zewnętrzna część zakrętu, musiałem położyć moto żeby nie wjeb..ć sie na betonowy płot bo było po deszczu i hamowanie nic nie dało. Gdyby nie gmole i stelaże pod sakwy , moje biodro lub noga byłaby w opłakanym stanie. Wystarczy położyć takie moto z gmolami i stelażem na boku i zobaczyć ile tam jest miejsca właśnie na biodro czy nogę. A tak całe moto ciśnie swoim ciężarem nas i wlecze pod nim. Ja już wiem że chronią na pewno. I z tego wszystkiego tylko gmol szlifnięty i dwa cm podgięty, zbiornik cały , plastiki całe ,nogi całe. Tylko kurtka na ramieniu puściła. Szkoda że nie zrobiłem zdjęć , było by jasne co i jak. W moim przypadku zdały egzamin. w terenie wiadomo że mogą się wbić w glebę i też przygniotą , ale już nie tak mocno, wszystko zależy gdzie, co i jak się jeb..e

Komentarz

Tak jak obiecałem zrobiłem parę zdjęć,moto brudne bo cały czas w użytkowaniu,jutro mam zamiar zrobić parę kilosów na koniec roku pogoda sprzyja.S5003745.jpgS5003736.jpgS5003737.jpgS5003738.jpgS5003739.jpgS5003740.jpgS5003741.jpgS5003742.jpgS5003743.jpgS5003744.jpg

Komentarz

No to panowie ołówki w ręce i rysować , Róbcie takie żeby były konkretne i podobały się wam, to nie służy do ozdoby. Kolego niedzwiadek , jaką masz średnicę rurek na tych gmolach ? calówka ?

Komentarz

No, te Niedźwiadkowe są delikatniejsze wizualnie dla 3aj, i nie wystają za wysoko, co dla mnie jest ważne. na razie mam do dostosowania stelaże tylne, a potem się za gmole wezmę

Komentarz

To się chyba pochwalisz i wrzucisz fotki jak Ci to wyszło ?

Komentarz

Jak zrobię, to wrzucę, czemu nie za 2 tygodnie będzie gotowy, bo na razie wąsko z czasem miałem

Komentarz

Zamieszczone przez v665 Zobacz posta
                    Jak zrobię, to wrzucę, czemu nie za 2 tygodnie będzie gotowy, bo na razie wąsko z czasem miałem
                    A życzyłem szerokości w nowym roku , to tylko jeden kolega radar podziękował , Czekamy na foty.

Komentarz

Dzisiaj dopiero pomierzyłem są 3 grubości: najcieńsza ok 2 cm ta pod kanapą, wchodzi w rurkę ok 3 cm a przy zbiorniku 2,5 cm

Komentarz

Może się przyda.

Komentarz

PracujÄ™...
                        X