Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Czesc prawko zdane teresa 2 lata w garażu czeka wyserwisowana . Pali sie bo czas na wyprawe w dalekie kraje . Jak kto moze niech pomoże gmole i stelarze przygarne. I jak moze ktos podpowie kto zrobi aluminiowe kufry
Cześć, w sprawie gmoli ja dla siebie przyglądam się tym z tego linka. Niestety obecnie nie mają nic na stanie a czas oczekiwania 6tyg. Cena 99E plus 38E dostawa. Z tego co na szybko widze to też masz małą Tereskę z dwiema lampami. Jakbyś był zainteresowany to daj znać to mogę zamówić dwie sztuki.
Cześć, w sprawie gmoli ja dla siebie przyglądam się tym z tego linka. Niestety obecnie nie mają nic na stanie a czas oczekiwania 6tyg. Cena 99E plus 38E dostawa. Z tego co na szybko widze to też masz małą Tereskę z dwiema lampami. Jakbyś był zainteresowany to daj znać to mogę zamówić dwie sztuki.
Czołem, wiem ze temat sprzed roku ale możesz powiedzieć czy kupilesbte gmole?
Wyglądają dużo lepiej niż większość dostępnych. Pasowaly?Długo czekales?
Z góry dzięki za info
Bartek
Panowie jakiś czas temu napisałem e maila w sprawie gmoli do rumuńskiego producenta heavyduties odpisali przed wczoraj że gmole są dostępne więc wróciłem z pracy i sobie zamówiłem.
Komentarz