Witam. Jestem początkującym motocyklistą. St mam drugi sezon. Wybieram sie gdzieś dalej robić grubsze km. I tak się zastanawiam jakie narzędzia warto mieć ze sobą.
Do głowy mi przyszło - klucze do kół, klucze podstawowe, śrubokręty gwiazdkowy i wielkanocny,imbusy do plastików, jakaś łyżka, jakieś kombinerki, trytytki. Co jeszcze powinienem wziąć żeby uniknąć kłopotów? Chodzi mi o podstawowe narzędzia niezbędne do delikatnych awarii, oraz żeby nie zajmowały dużo miejsca. Pozdrawiam.
P.S. Nie wiedziałem w jakim dziale pisać więc proszę o ewentualne przeniesienie tematu.
Do głowy mi przyszło - klucze do kół, klucze podstawowe, śrubokręty gwiazdkowy i wielkanocny,imbusy do plastików, jakaś łyżka, jakieś kombinerki, trytytki. Co jeszcze powinienem wziąć żeby uniknąć kłopotów? Chodzi mi o podstawowe narzędzia niezbędne do delikatnych awarii, oraz żeby nie zajmowały dużo miejsca. Pozdrawiam.
P.S. Nie wiedziałem w jakim dziale pisać więc proszę o ewentualne przeniesienie tematu.
. Zaizolujesz nią przewody, pokleisz kufry albo owiewki po glebie, zakleisz suwak od przeciwdeszczówki jak odmówi posłuszeństwa. Doskonała do wszelakiej maści druciarstwa. Polecam obejrzeć "Drużynę A" oni tam wszystko kleili na srebrną taśmę, nawet samoloty.
Komentarz