Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Tempomat ?
Zwiń
X
-
Tutaj jest prawdziwy motocyklowy tempomat. Jakbym miał takie cudo to bym się nie obraził, ale lenistwo hameryki nie zna granic.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KLR65...item23082be911------------------------------------------------------------------
Trzeba kochać wszystkie motocykle.
Komentarz
-
Właśnie zakupiłam tempomat Scottoilera. Niestety niejako z konieczności (bardzo mocno uszkodzona część ścięgien w prawej dłoni), bo niestety ze względu na potworny ból nie mogę dłużej prowadzić. Dam znać jak trochę z tym pojeżdżę, mam nadzieję, że pomoże.. musi
Dlaczego taki bździut kosztuje aż 40 PLN?
Pozdrawiam,
GosiaŁoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Gosienka Zobacz postaWłaśnie zakupiłam tempomat Scottoilera. Niestety niejako z konieczności (bardzo mocno uszkodzona część ścięgien w prawej dłoni), bo niestety ze względu na potworny ból nie mogę dłużej prowadzić. Dam znać jak trochę z tym pojeżdżę, mam nadzieję, że pomoże.. musi
Pomogło, bardzo, szczególnie w przypadku dłuższych w miarę jednostajnych odcinków. W przypadku odcinków, gdzie tego manewrowania gazem jest sporo ustawiałam go tak jakby go nie było lub prawie nie było. Po prostu w niektórych okolicznościach (np. miasto) zdecydowanie przeszkadza i może zrobić więcej szkody niż pożytku.
Miałam obawy czy uda się to w standardowym wymiarze zamontować na grzane manetki ale dało radę bez cyrków. Drobne regulacje położenia tego ustrojstwa w trakcie jazdy nie stwarzają większych problemów - na chwilę gaz trzeba odpuścić i odpowiednio przekręcić.
Zakup uważam za udany
Pozdrawiam,
GosiaŁoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Gosienka Zobacz postaWłaśnie zakupiłam tempomat Scottoilera. Niestety niejako z konieczności (bardzo mocno uszkodzona część ścięgien w prawej dłoni), bo niestety ze względu na potworny ból nie mogę dłużej prowadzić. Dam znać jak trochę z tym pojeżdżę, mam nadzieję, że pomoże.. musi
Dlaczego taki bździut kosztuje aż 40 PLN?
Pozdrawiam,
Gosia
...prawdziwy afrykaner sam wymyśla swoje historie, a potem zaczyna w nie wierzyć...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Gosienka Zobacz posta
można jechać "bez trzymanki" na tym tempomacie?
Komentarz
-
Zamieszczone przez doktor Zobacz postaten języczek opiera się o dłoń czy o klamkę hamulca?
Panie, bo ja mam takie urządzenie, że gazu nie trzeba trzymać ... to sobie poszedłem kawę zrobić na kufrze.------------------------------------------------------------------
Trzeba kochać wszystkie motocykle.
Komentarz
Komentarz