Panowie zrobiłem pewną akcje na forum Klub Transalp bo tam moja przygoda się zaczęła z kuframi http://www.transalpclub.pl/forum/vie...hp?f=74&t=4022
Aby cały projekt wypalił brakuje mi 5 osób do listy na dzień dzisiejszy ,wiem może sobie każdy z was moją ofertę różnie interpretować ale wyczytałem na starym waszym forum że są osoby zainteresowane moim kuframi
Jeśli są osoby zainteresowane proszę stworzenie drugiej listy chętnych na tym forum ,
Oczywiście na takich samych zasadach jak na forum Transalpa z tym że 10zł z każdej pary zasili wasze ,w mniejszy lub większy sposób.Wiem termin nieco mały wam zostawiłem na zgromadzenie środków dlatego do 7 marca macie czas na podjęcie decyzji .
ps. jeśli coś jest nie zrozumiałe lub z czymś przeginam proszę o info
wklejam ogłoszenie
Zbiorowe zamówienie dotyczy 3 wymiarów kufrów aluminiowych w cenie 660 zł
komplet składa się z 2 kufrów wyposażonych standardowo
zawias rozczepiany
zamek i 4 kluczyki pasujące do obydwóch kufrów (zamki klamry prawdopodobnie będą od kolegi Hiszpana11 bo fajne są z nierdzewki :resp:
, foty klamry na dniach )
uchwyty na pokrywie 4 szt
komplet mocowań
kufry spawane
, nity tylko do zamków i zawiasów użyte dodatkowo klejone zawiasy i zamki
wliczona wysyłka (nie wysyłam za pobraniem) możliwy odbiór osobisty ,montaż w cenie wysyłki na miejscu Strzelin hehe :crossy: :crossy: :crossy:
10 zł z każdej pary zasila konto forum .(poproszę o dane jeśli projekt wypali)
najważniejsze sprawą jest minimum 15 chętnych ,zamówienie przyjmuję do końca lutego (czas na zgromadzenie środków)a do połowy kwietnia macie kufry u siebie na rozpoczęcie sezonu !!
kolejność otrzymywania towaru będzie data wpłaty !!

1. 33l. mały
A 44cm
B 38cm
C 20cm
2. 36,5l.średni
A 44cm
B 38cm
C 22 cm
3. 41,8l.duży
A 44cm
B 38cm
C 25cm
lista powinna wyglądać tak
np. 1. login :prawy mały ,lewy średni
wybór dowolny który prawy który lewy ważne aby na liście takie info umieścić (inne wymiary dopłata i to już osobno na priwa proszę)
PS. po stelaże zapraszam do kolegi Hiszpan11 w cenie 4stówek a to już z nim na priwa
w ofercie ma do AfricaTwin , Transalp ,V storm ,Varadero
aha możliwe że pojawi się kilka osób nowych tylko po to by kupić taniej proszę :thanks: :thanks: :thanks: ich łagodnie potraktować dla dobra ogółu :smile:
zobaczę ilu będzie chętnych wtedy podam szczegóły płatności
mam nadzieję ze nie złamałem tym ogłoszeniem żadnych zasad :bija: ?
więcej info i opinie o kufrach znajdziecie na forum AT
Pozdrawiam Randal !!! http://kufry-randal.strefa.pl/index.html
Aby cały projekt wypalił brakuje mi 5 osób do listy na dzień dzisiejszy ,wiem może sobie każdy z was moją ofertę różnie interpretować ale wyczytałem na starym waszym forum że są osoby zainteresowane moim kuframi

Jeśli są osoby zainteresowane proszę stworzenie drugiej listy chętnych na tym forum ,
Oczywiście na takich samych zasadach jak na forum Transalpa z tym że 10zł z każdej pary zasili wasze ,w mniejszy lub większy sposób.Wiem termin nieco mały wam zostawiłem na zgromadzenie środków dlatego do 7 marca macie czas na podjęcie decyzji .
ps. jeśli coś jest nie zrozumiałe lub z czymś przeginam proszę o info

wklejam ogłoszenie

Zbiorowe zamówienie dotyczy 3 wymiarów kufrów aluminiowych w cenie 660 zł
komplet składa się z 2 kufrów wyposażonych standardowo
zawias rozczepiany
zamek i 4 kluczyki pasujące do obydwóch kufrów (zamki klamry prawdopodobnie będą od kolegi Hiszpana11 bo fajne są z nierdzewki :resp:

uchwyty na pokrywie 4 szt
komplet mocowań

kufry spawane

wliczona wysyłka (nie wysyłam za pobraniem) możliwy odbiór osobisty ,montaż w cenie wysyłki na miejscu Strzelin hehe :crossy: :crossy: :crossy:
10 zł z każdej pary zasila konto forum .(poproszę o dane jeśli projekt wypali)
najważniejsze sprawą jest minimum 15 chętnych ,zamówienie przyjmuję do końca lutego (czas na zgromadzenie środków)a do połowy kwietnia macie kufry u siebie na rozpoczęcie sezonu !!
kolejność otrzymywania towaru będzie data wpłaty !!

1. 33l. mały
A 44cm
B 38cm
C 20cm
2. 36,5l.średni
A 44cm
B 38cm
C 22 cm
3. 41,8l.duży
A 44cm
B 38cm
C 25cm
lista powinna wyglądać tak
np. 1. login :prawy mały ,lewy średni
wybór dowolny który prawy który lewy ważne aby na liście takie info umieścić (inne wymiary dopłata i to już osobno na priwa proszę)
PS. po stelaże zapraszam do kolegi Hiszpan11 w cenie 4stówek a to już z nim na priwa
w ofercie ma do AfricaTwin , Transalp ,V storm ,Varadero
aha możliwe że pojawi się kilka osób nowych tylko po to by kupić taniej proszę :thanks: :thanks: :thanks: ich łagodnie potraktować dla dobra ogółu :smile:
zobaczę ilu będzie chętnych wtedy podam szczegóły płatności
mam nadzieję ze nie złamałem tym ogłoszeniem żadnych zasad :bija: ?
więcej info i opinie o kufrach znajdziecie na forum AT
Pozdrawiam Randal !!! http://kufry-randal.strefa.pl/index.html
Komentarz