Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Poszukuję wałka rozrządu
Zwiń
X
-
Szukaj dalej, za 400 to można całą głowicę często trafić.
Dzwoń po aukcjach, gdzie były xtz na części - spr. zdobyć namiar na kogoś, kto kupił silnik - jest spora szansa, że ów ktoś odsprzeda części ze starego.
Przeglądaj regularnie ebay.de - tam na aukcjach od 1e można często za śmieszne pieniądze wyrwać części.sigpic
Komentarz
-
Adam ma racje, późniejsze komplikacje jeśli coś sie stanie nie warte są nawet 400zł wiec lepiej poszukać a myślę że spokojnie za 200zł kupisz wałek, przedzwoń allegro i myślę że trafisz na pewno.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Mechanik mi podpowiedział, że kupując wałek i przekładając go do innej głowicy spowoduje niedopasowanie do łoża w którym się obraca. Zaniosłem wałek do gościa który jest profesjonalistą, mówi że postara się to ładnie pospawać jeśli jest to staliwo, jeśli nie to się nie podejmie. Zobaczę co zrobi i jeśli nawet zrobi to jeszcze się namyślę nad umieszczeniem go w głowicy. Mam dylemat z opinią tego mechanika z tymi używanymi wałkami.
Komentarz
-
Witam ponownie, wałek został pospawany, chciałem go zamontować i obrócić kilkakrotnie wałem zobaczyć tak prowizorycznie czy od razu się nie rozpadnie, tak zapobiegawczo i jak dokręcałem zębatkę to puścił spaw. Całe szczęście, że na tym etapie, bo byłem gotów go odpalać.. W każdym razie nie polecam takich praktyk, szukam wałka koledzy. Dalej aktualne
Komentarz
-
Myślę że ten powinien mieć to czego szukasz
http://allegro.pl/item1158602542_yam...silnikowe.html
albo jeszcze tu sprawdź
http://allegro.pl/item1168960406_yam...60_czesci.htmlOstatnio edytowany przez marcinjunak; 46.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
Komentarz