Zamieszczone przez jun
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Porównywanie motocykli z allegro, analiza ofert przed zakupem itp.
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Nie. Tarcze w ST mało kiedy wytrzymują ponad 100tys. Raczej przy już ponad 60-70tys nadają się z tyłu do wymiany. Ale z przebiegami przy których wymieniane są tarcze to jest różnie w zależności właśnie od stosowanych klocków czy też warunków w jakich chodzi moto. Mi ona raczej nie wygląda na ponad 100tys. Ja po wyglądzie ze zdjęć dałbym jej ze 50-60tys.BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD
Ja tu tylko sprzątam
Komentarz
-
Tu jest opis: http://xtzclub.pl/threads/513-Sprzed...?dna-z-opcjami .... ech!--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
To jest ta z Podlasia, z Kosianki woj. podlaskie za 6200. Jest już sprzedana. Kto był chętny ale marudził to niech żałuje. Moto w stanie bardzo dobrym jak na ten rocznik. Przebieg oryginalny. Wystarczył mu mały serwis.
933917851..jpg--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
Zamieszczone przez madafakinges Zobacz postaTeresa uciekła mi sprzed nosa;/
Myślicie że warto się zainteresować??
Mam kapitał to 8500 więc może lepiej kupić taniej i dopieścić??
A może ktoś na forum ma coś rozsądnego z okolić małopolski??
Jeśli bardzo będziesz chciał mogę podskoczyć do Kocmyrzowa i obejrzeć moto, jeszcze przed weekendem. Daj znać na priv....prawdziwy afrykaner sam wymyśla swoje historie, a potem zaczyna w nie wierzyć...
Komentarz
-
Witam
Jadę w sobotę z kumplem oglądać taką tereskę
http://moto.allegro.pl/item994675784...enere_750.html
czy może ktoś już zaglądał jej pod pastiki wcześniej i może coś powiedzieć?
jeszcze nie dzwoniłem do gościa ale nie przypuszczam żeby był na forum, wiem że stanem licznika nie ma się co kierować ale to przecież niemożliwe żeby moto miało taki przebieg
no ale nic jak obejrzę to dam znać może się komuś przydaBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Ma boczki malowanesigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bartas Zobacz postaMa boczki malowaneBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
Malowania sa tu, jeden z pierwszych postow na tym forum http://xtzclub.pl/threads/26-Malowan...ików-i-modeli
Co do malowania to zapewne chodzi o napis yamaha. Fabrycznie była tam nalepka super tenere. Choć nalepka jak to nalepka, zawsze można ja z plastiku zedrzeć i przykleić inna. Tylko po co.
Komentarz
-
No właśnie wiem ile kosztuje ta owiewka nowa w serwisie i nie myślę żeby ktoś zakładał nową wiec pewnie była lepiona, lepiej zajrzec od środka może coś będzie wiadomo, a możliwe jest np że została porysowana na samej górze? przecież jak nie ma gmoli to od razu idzie dolna jej część a nie góra. Coś z tym może być nie tak zobaczymy to ocenimy a jak zawsze obowiązuje zasada ograniczonego zaufania jak gość zacznie coś kręcić to od razu wiadomo o co cho...Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
Komentarz