Zamieszczone przez radosss
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Porównywanie motocykli z allegro, analiza ofert przed zakupem itp.
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
-
Czyja to? http://allegro.pl/xtz-750-super-tene...838004358.html wiecie coś o niej? kolega szuka...
Komentarz
-
Zamieszczone przez machoney Zobacz postakiera to nie była na 100%, pozatym ściąganie było tragiczne puszczałeś kiere i leciała od razu na prawą stronę, powiedzmy jeżeli jedziemy środkiem drogi to po 2-3 sekundach byłeś na krawężniku.
Ponawiam pytanie
zna może ktoś ten sprzęt http://allegro.pl/yamaha-xtz-750-i3849952773.html gościu ma go rok, a wcześniej należał podobno do któregoś z forumowiczów, więc może udało by się jakieś info szersze wyrwać--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
patrzyłem i nie wynalazłem , no nic zobaczymy czy coś nam z tego wyjdzie, na razie klient nie potrafi odpowiedzieć na moje pytanie, czy po puszczeniu kierownicy motocykl jedzie prosto, a po ostatnim oglądaniu moto nigdzie się nie wybieram bez tej informacji.JADĄ, JADĄ, CHŁOPCY, CHŁOPCY NA JAPOŃCACH HEJ NIKT ICH NIE DO GONI BO KRĘCĄ DO KOŃCA!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez machoney Zobacz postapatrzyłem i nie wynalazłem , no nic zobaczymy czy coś nam z tego wyjdzie, na razie klient nie potrafi odpowiedzieć na moje pytanie, czy po puszczeniu kierownicy motocykl jedzie prosto, a po ostatnim oglądaniu moto nigdzie się nie wybieram bez tej informacji.
wystarczy że opona będzie miała mniej powietrza, źle ustawiony naciąg łańucha albo za bardzo skręcone łożyska główki i może ściagać na którąś stronę po puszczeniu kiery.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaMoim zdaniem to nie jest wyznacznik,
wystarczy że opona będzie miała mniej powietrza, źle ustawiony naciąg łańucha albo za bardzo skręcone łożyska główki i może ściagać na którąś stronę po puszczeniu kiery.
- - - Zaktualizowano - - -
tak myśle, ze morze się tam przejadeJADĄ, JADĄ, CHŁOPCY, CHŁOPCY NA JAPOŃCACH HEJ NIKT ICH NIE DO GONI BO KRĘCĄ DO KOŃCA!!
Komentarz
-
Weź ze sobą latarkę jak oglądasz moto, zajrzyj w każdą szczelinę. Jak nie będzie trudno i właściciel się zgodzi to pościągaj plastiki spod siedziska i okalające zbiornik. Będziesz miał pogląd na stan ramy. I powiedz sprzedawcy by nie odpalał silnika przed przyjazdem. Silnik ma być zimny. Nie pytaj czy wciąga olej ale od razu zapytaj ile oleju--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
[QUOTE=zz44;137938]Mam na oku dwie tenerki 660, 96 i 97r., proszę kolegów, którzy dłużej siedzą w temacie o opinie i spostrzeżenia.
Druga:
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Moda, Zwierzęta, Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Hej
Też patrzyłem na te ogłoszenia aż w końcu dołożyłem i kupiłem moto w oryginale.
Ta zielona ma jeszcze nieoryginalny boczek pod siedzeniem z lewej strony no i te odcięte owiewki, dziwna sprawa... Obawiam się, że wymaga dosyć dużo wkładu żeby doprowadzić ja do stanu używalności.
Z oględzin tej niebieskiej zrezygnowałem właściwie dlatego, że sprzedający nie odpowiedział na prośbę o wysyłkę większej ilości zdjęć a w ogłoszeniu praktycznie jej nie widać. Pytanie zasadnicze to jaką dużą glebę przeżyła, inna sprawa że jest troszkę... hmm... Te ringi i czerwone śrubki, no nie wiem
Komentarz
-
Witam,
co myślicie o tej Tenerce?
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Moda, Zwierzęta, Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Komentarz
Komentarz