GS, nie GS nadal barwy Hondy
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Porównywanie motocykli z allegro, analiza ofert przed zakupem itp.
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez Cumuulus Zobacz postaHej poniżej więcej szczególowych zdjęć tej tenery: http://www.aukcjoner.pl/gallery/009817609-.html#I4
Komentarz
-
Zamieszczone przez robkri Zobacz postaDziwnie, mocno opuszczona na lagach, korki wystają z górnej półki na jakieś 2 cm.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kornik Zobacz postaGość był mały a moto wysokie."Na dobry początek - jedź na koniec świata"
Komentarz
-
w nowym numerze świata motocykli jest porównanie 9ciu tak zwanych maxi enduro, nasza ST plasuje się na trzecim miejscu w klasyfikacji ogólnej, przed nią KAT i BM, ale opinie są różne... ciekawe opisy. Polecam lekturę. Opisują jak w ST wyłączyć abs, czego nie da sie zrobić zwykłym guziczkiemOstatnio edytowany przez siedlar; 193.
Komentarz
-
Hej,
znalazłam na all takie małe domino http://allegro.pl/honda-dominator-25...414699604.html, ale jest dość daleko ode mnie i nie chciałabym się przejechać na darmo. Czy jest może ktoś uprzejmy z tamtych okolic, kto zechciałby obejrzeć i ocenić, czy to moto jest warte zachodu? Chodzi konkretnie o Stare Bojanowo (wielkopolska).
Komentarz
-
Drodzy forumowicz, jestem zdecydowany na zakup tenere 750. Jest na allegro jeden egzemplarz ktory szczegolnie przypadl mi do gustu. Sprzedajacy twierdzi ze motocykl jest w super stanie technicznym (wizualnie wydaje sie rowniez byc bardzo dobry) Bede wdzieczny za obejrzenie sprzetu i ewentualne porady. Cena moze nieco zaporowa, jednak wole kupic moto w rozsadnym stanie, bo zamierzam przemierzyc nim troche europy i pewnie nie tylko ;-)Mialem dwie AT, w swietnym stanie i odwzajemnily sie wieloma tysiacami bezawaryjnie przejechanych kilometrow. Teraz czas na XTZ 750, wierze ze z nia bedzie tak samo. Moze ktos wie cos o tym motocyklu, moze go ogladal?
Pozdrawiam!
DanielOstatnio edytowany przez insomnia79; 2789.
Komentarz
-
Chłopie, za 8500 to oddam Ci moją w pełni po serwisach etc!sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bartas Zobacz postaChłopie, za 8500 to oddam Ci moją w pełni po serwisach etc!--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
Ja tezTake care of your Tenere she will take care of you
http://tablica.pl/oferta/yamaha-xtz-...5-ID1LXXh.html
Komentarz
-
Już raczej za późnosigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
Komentarz