Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
WyjÄ…tek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • KupiÄ™ - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

[K] Wysoka szybe turystyczna

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] [K] Wysoka szybe turystyczna

jak w temacie.
    Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
    Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Bede mial swoja do sprzedania jesli Ciebie interesuje Cena jaka mnie interesuje to 100zl

Kamyk
    ER5 -> SV650K3 + ST XTZ750 '89

Komentarz

Zamieszczone przez Kamyk Zobacz posta
      Bede mial swoja do sprzedania jesli Ciebie interesuje Cena jaka mnie interesuje to 100zl

Kamyk
      Witam.
      Jaka wysokość szyby ?
      Czy nie walÄ… lusterka?
      Cena z przesyłką
      Pozdrawiam
      Jarek11
      Papacool

Komentarz

Ja też mam szybę na sprzedaż.

Zamieszczone przez Jarek11 Zobacz posta
        Jaka wysokość szyby ?
        Czy nie walÄ… lusterka?
        Cena z przesyłką
        Pozdrawiam
        38cm.
        Nie.
        Bez

Moja jest ciemnoniebieska.

Komentarz

a jak z jej sztywnoscia? jednej i drugiej

kladzie sie przy wiekszej predkosci?
          Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
          Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

i tak moim zdaniem wypadało by kombinować z kątem szyby aby bardziej w pionie była

Komentarz

Nie ma problemu ze sztywnością

Komentarz

Co do tej Kamykowej- miałem taką kiedyś. Nie dało się skręcić do końca kierownicy, bo przeszkadzała szyba. Przy większych przelotach był problem ze sztwynością- szyba wpadała w drgania i miałem wrażenie, że położy się zaraz na baku.
                Te owiewki typu Kamyka mogą różnić się wcięciem właśnie w tym newralgicznym miejscu. Warto to sprawdzić. A i jeszcze trzeba liczyć trochę zapasu po skręceniu- jak będzie na styk, to przy glebie kierownica jeszcze nieco się przesunie (elastyczne mocowanie kiery). Koniec końców, pękła na pół przy parkingówce, gdy kierownica skręciła się do końca.
                sigpic
                "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

też mam szybę do sprzedania, MRA 35cm w kolorze z ostatniego rocznika ST.
                  Hvězdy chtějí patřit Tobě...

Komentarz

Mi sie szyba nie kladla przy duze predkosci ani razu, a potrafilem na autostradzie i 170 poleciec. Co do zawadzania przy mocnym wywijaniu na parkingu to mozna powiedziec, ze troche przeszkadza, ale po za tym jest ok. Dlatego tez cena 100zl jest mniejsza niz normalnie.

Kamyk
                    ER5 -> SV650K3 + ST XTZ750 '89

Komentarz

PracujÄ™...
                    X