jak w temacie.
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
WyjÄ…tek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
WyjÄ…tek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- KupiÄ™ - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
[K] Wysoka szybe turystyczna
Zwiń
X
-
Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011Tagi: Brak
-
Zamieszczone przez Kamyk Zobacz postaBede mial swoja do sprzedania jesli Ciebie interesujeCena jaka mnie interesuje to 100zl
Kamyk
Jaka wysokość szyby ?
Czy nie walÄ… lusterka?
Cena z przesyłką
Pozdrawiam
Jarek11Papacool
Komentarz
-
Ja też mam szybę na sprzedaż.
Zamieszczone przez Jarek11 Zobacz postaJaka wysokość szyby ?
Czy nie walÄ… lusterka?
Cena z przesyłką
Pozdrawiam
Nie.
Bez
Moja jest ciemnoniebieska.
Komentarz
-
a jak z jej sztywnoscia? jednej i drugiej
kladzie sie przy wiekszej predkosci?Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011
Komentarz
-
Co do tej Kamykowej- miałem taką kiedyś. Nie dało się skręcić do końca kierownicy, bo przeszkadzała szyba. Przy większych przelotach był problem ze sztwynością- szyba wpadała w drgania i miałem wrażenie, że położy się zaraz na baku.
Te owiewki typu Kamyka mogą różnić się wcięciem właśnie w tym newralgicznym miejscu. Warto to sprawdzić. A i jeszcze trzeba liczyć trochę zapasu po skręceniu- jak będzie na styk, to przy glebie kierownica jeszcze nieco się przesunie (elastyczne mocowanie kiery). Koniec końców, pękła na pół przy parkingówce, gdy kierownica skręciła się do końca.sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Mi sie szyba nie kladla przy duze predkosci ani razu, a potrafilem na autostradzie i 170 poleciec. Co do zawadzania przy mocnym wywijaniu na parkingu to mozna powiedziec, ze troche przeszkadza, ale po za tym jest ok. Dlatego tez cena 100zl jest mniejsza niz normalnie.
KamykER5 -> SV650K3 + ST XTZ750 '89
Komentarz
Komentarz