Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Kupię XTZ 660 z okolic Wrocławia, budżet - 6500zł

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Cześć!
    Mam XTZ660 i noszę się z myślami jej sprzedania.
    Moto kupiłem rok temu - przez zimę zrobiłem serwis zgodnie ze sztuką: cały napęd (łańcuch+zębatki), wszystkie płyny jakie motor w sobie ma, nowe opony, pospawałem i poskręcałem popękany owiewki, skompletowałęm brakujące gumki/śrubki/pierdołki, regulacja zaworów, filtry itp. Nieskromnie powiem, kawał dobrej roboty :-)
    Ale... chyba ciągnie mnie do dwóch cylindrów, albo trzech... i myślę o sprzedaży. Chciałbym kupić jakąś 2V albo 3R (guzzi albo triupmha).

Od razu powiem, że cena jest 8000pln - za tyle kupiłem i za tyle sprzedam, nie mniej. Wsadziłem zimą w niego jakieś 1500pln lekko i kupę pracy (akurat praca przy moto była przyjemnością :-))
    Motor stoi w Gdyni. Kufer centralny, centralna podstawka obecne. Grzane manetki.
    Yamaha z rocznika 99. Przebieg koło 40tyś.

Jakby co mój tel 889 761 808

Pozdrawiam!
    Michał

Komentarz

Siema!

Dzięki za zainteresowanie chłopaki

@dera: Niestety ale 8k to zdecydowanie poza moim budżetem także nie da rady
      @maxpayne25: Podeślę Ci na priva swój adres mailowy, daleko strasznie ale parę zdjęć mógłbyś podesłać, może przy jakiejś okazji się spotkamy

PS: A dopiero co wspominałem w poście wyżej, że motocykle omijają dolny śląsk szerokim łukiem i stoją albo na północy albo południowym wschodzie i proszę! Chłopaki jak na zawołanie potwierdzili prawdziwość mojej tezy: Gdynia i Dębica

Komentarz

Krzysiek_DTR napisał:
        "PS: A dopiero co wspominałem w poście wyżej, że motocykle omijają dolny śląsk szerokim łukiem i stoją albo na północy albo południowym wschodzie i proszę! Chłopaki jak na zawołanie potwierdzili prawdziwość mojej tezy: Gdynia i Dębica "

W formie żartu - Dębicy nie kojarzyć z Rzeszowem - od zawsze była i będzie kojarzona z Tarnowem i byłym woj. tarnowskim . Za Dębicą jest taka magiczna krecha i tam jest już wschód

Komentarz

Witam, temat do zamknięcia, w garażu stanęła ostatecznie Honda NX 650 Dominator. Tak czy inaczej dziękuję wszystkim za zaoferowaną pomoc i pozdrawiam!

Komentarz

Pracuję...
          X