Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

ochraniacze spodni, kurtki, boczek xtz660, bagażnik, kierunki, opony

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[660] ochraniacze spodni, kurtki, boczek xtz660, bagażnik, kierunki, opony

Witam serdecznie,

Może się komuś przyda:
    1. Ochraniacze kurtki, łokcie, barki i plecy (pochodzą z takiej kurtki http://www.moto-akcesoria.pl/kurtka-...dlevel,p,18139) - używane, bez upadku.

Wymiary łokciowych (barkowe takie same) - dł.24 szer. 13 cm

Ochraniacz na plecy - dł. 40 szer 25 cm.

2. Ochraniacze spodni - nowiutkie, po kupieniu spodni wyjęte - dł. 30 szer. 14 cm

3. Boczek 660, lewy, kolor jak na zdjęciu, ma urwane mocowanie pod lampami, mały kawałeczek, do zrobienia, prawy ma urwany cały fragment dołu, widoczne na fot.

4. Kierunki, przyklejane, kupiłem i.. kupiłem drugie na wysięgnikach, wolę jednak tradycyjne.

5. Mam też opony, przód i tył, Metzeler Tourance do 660.. tylko, że z 2003 roku, bieżnik mają ok. Ze względu na wiek, kupno na własną odpowiedzialność.

Wyżej wymienione rzeczy u mnie po prostu leżą i się marnują, oddam za koszty przesyłki i na browar za fatygę...
    6. Bagażnik uniwersalny GIVI dł 31. szer. 29 cm, regulacja szerokości mocowań 26-29 cm.

Bagażnik za 40zł.
    Dodatkowe zdjęcia wszystkiego na e-mail dla zainteresowanych.
    Pozdrawiam
    L.
Pracuję...
X