Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Opona mitas e09

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[660] Opona mitas e09

Jak w temacie mam na mitasa e-09 w rozmiarze 120/90/17 czyli na tył do małej tereski. Wysokość bierznika na środku 0,8-1 mm.

Edit: Oddam
    Ostatnio edytowany przez xivo; 435.

Żeby być motocyklistą, nie wystarczy benzyna w żyłach. Potrzebny jest jeszcze olej w głowie.

a po co komu taki slick
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

No różne rzeczy ludzie sprzedają, ale żeby kostkę/slika to jeszcze nie widziałem.
      A ja mam śnieg do sprzedania, obdiór zimą, 50zł za tonę,
      używaną choinkę zapachową do Żuka, blachy po klockach hamulcowych,
      brudny filtr oleju i przepalonego Motula 10W40 za 100zł

Wybaczcie, ale nie mogłem ) ) )
      Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
      Loud pipes save lives...
      https://picasaweb.google.com/108651862641483365846

Komentarz

Takie opony oddaje się potrzebującym. Zrobią po asfalcie jeszcze 500km i niech oni sie martwią utylizacja...
        hominis est errare, insipientis in errore perseverare
        Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Ja mam jeszcze trochę Poznańskiego powietrza w kartonie wystarczy na jeden wdech termin przydatności mija jutro.
          A w tych oponach wysokość bieżnika 0,8-1 mm jest po to żeby nie niszczyć podłoża bo to są ekologiczne opony
          Ostatnio edytowany przez robkri; 269.

Komentarz

kolega zapomniał dodać ze wysokosc biernika to jest na bokach... gratis kierunkowskazy ledowe do odkurzacza , przednia szyba do wanny i przedłuzacz do siekiery. Przy opcji kup teraz gratis dodaje nową pompke do cegieł.

Komentarz

jesteście niepoprawni

zawsze można naśrubować i będzie na śnieg

Komentarz

albo flexem wybierznikować

Komentarz

przecież kolega napisał "oddam",fakt,że nówka to nie jest ale ktoś mógł rozwalić swoją a akurat jest bez kasy wiec może się na chwile przydać...,mógł wyrzucić a wy się nabijacie
                  Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
                  Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...

Komentarz

Zamieszczone przez piotr13 Zobacz posta
                    przecież kolega napisał "oddam",fakt,że nówka to nie jest ale ktoś mógł rozwalić swoją a akurat jest bez kasy wiec może się na chwile przydać...,mógł wyrzucić a wy się nabijacie
                    zmienił na oddam bo nie mógł więcej znieść nabijania się
                    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                    sigpic

Komentarz

Dajmy już spokój chłopakowi zachowujmy się kulturalnie i nie żartujmy

Komentarz

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
                        No ale szkołę życia przeszedł nie ma co

Jak to mówią, życie wszystko i wszystkich zweryfikuje następnym razem będzie wiedział że nie ma do czynienia z baranami tylko ludźmi myślącymi.
                        sigpic

Komentarz

Mam nadzieję że xivo ma zdrowe podejście do życia i nie obrazi się że mieliśmy tu z niego polewkę jeśli czuje się urażony to przepraszam w imieniu swoim i swoim w końcu i on kiedyś będzie miał szansę odpłacić się czymś podobnym.

Komentarz

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
                            Sam zacząłem

Żeby być motocyklistą, nie wystarczy benzyna w żyłach. Potrzebny jest jeszcze olej w głowie.

Komentarz

Pracuję...
                            X